Stiu ca toyota are fiabilitate, dar...
Toata lumea stie ca Toyota este foarte fiabila si bine lucrata, si am mers cu o corola diesel(nu mai stiu ce motor avea) si m-a impresionat in ce fell putea sa ma bage in scaun! Sunt bune. Dar totdeauna exista un dar! Acum depinde si de cati kilometri faci cu masina, ca daca faci 10-15000 de km pe an mai mult conteaza cei 4 ani de la ford(nu cred ca are toyota atat). Si in plus o tii 4 ani si apoi o vinzi. Numai ptr acest fapt mi-as lua ford. Si Ford-urile sunt foarte fiabile! Are mama un prieten si a avut un mondeo vechi; l-a vandut si si-a luat un megane I si plange dupa mondeo. Oricum asta s-a intamplat mai demult. Cel mai tare motor diesel cu care am mers a fost un 2.2l tdci de pe un mondeo(nu am mers cu bmw)! Si cat de bine mergea Modeo ala cu 155cp si 400nm, crede-ma, nu-ti poti imagina! Si statea super pe sosea. Acum nu stiu focusu' ala nou, dar mondeo era super lucrat, finisat si plasticu' din el nu iti lasa impresia aia de ieftin sau prost, ci era placut la ochi! Gandeste-te bine, dar iti sugerez un mondeo sau un focus! Decizia e a ta, DAR gandeste-te bine! Bafta, si sa o stapanesti sanatos, orice ti-ai lua!
|