Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 19-11-08, 12:41   #1
antyterro

Stock

Exclamation As dori niste sfaturi in ceea ce priveste achizitionarea unei masini .

Salut

As dori niste sfaturi in ceea ce priveste achizitionarea unei masini .

Parintii mei doresc sa-si cumpere o masina second hand cat de curand si suntem in neclar cam ce sa obtam.

M-am gandit la un A4, Subaru(Outback?Forester?) , Sau Mitsubishi Lancer, Honda accord. Dat fiind faptul ca avem caine
va trebui o masina combi/break. Motorizarea sa dispuna de cel putin 120CP, masina sa nu fie mai veche de 3 ani.
Consumul in oras ,ore varf sa fie cam 10-11 L max , extern 5.5L-6L

Piesele schimb/ service/revizii care sunt mai ok la scor?
Dispun de 17.000-18.000 Euro.

Si SUV-urile sunt bine venite.

Mersi.
antyterro is offline   Reply With Quote
Old 19-11-08, 14:24   #2
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Default Re: As dori niste sfaturi in ceea ce priveste achizitionarea unei masini .

Quote:
Originally Posted by antyterro View Post
Salut

As dori niste sfaturi in ceea ce priveste achizitionarea unei masini .

Parintii mei doresc sa-si cumpere o masina second hand cat de curand si suntem in neclar cam ce sa obtam.

M-am gandit la un A4, Subaru(Outback?Forester?) , Sau Mitsubishi Lancer, Honda accord. Dat fiind faptul ca avem caine
va trebui o masina combi/break. Motorizarea sa dispuna de cel putin 120CP, masina sa nu fie mai veche de 3 ani.
Consumul in oras ,ore varf sa fie cam 10-11 L max , extern 5.5L-6L

Piesele schimb/ service/revizii care sunt mai ok la scor?
Dispun de 17.000-18.000 Euro.

Si SUV-urile sunt bine venite.

Mersi.
Daca ai caine si vrei sa-l plimbi, o sa ai nevoie de o masina cu materiale heavy-duty in interior. De aceea, eu iti recomand Saab 9-5 combi, sau Volvo XC70 (presupunand ca-ti ajung banii)

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 19-11-08, 22:57   #3
antyterro

Stock

Exclamation Re: As dori niste sfaturi in ceea ce priveste achizitionarea unei masini .

ok , ma voi uita si la modele astea .... azi am fost la toyota si honda

poate merg pe varianta noua pana in 21mii E

astept alte pareri
10x
antyterro is offline   Reply With Quote
Old 24-11-08, 22:33   #4
Lymbutza

Stage 5

Lymbutza's Avatar

Default Re: As dori niste sfaturi in ceea ce priveste achizitionarea unei masini .

Subaru Forrester fara doar si poate . Tin minte ca ma uit mai demult la un episod din Top Gear si au spus inb descrierea masini exact cerintele care lea enumerat tu .