Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 25-10-08, 10:51   #1
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]
Default Alfa Romeo 155 sau Lancia Delta

Motoarele sunt la Alfa 155 motorul 1.8 16V (sau dupa caz depinde de ce gasesc in momentul in care voi achizitiona, 2.0 Twin Spark) si de la la Lancia Delta, motorul 1.8HPE, 16v si el parca.
Specific ca Lancia nu este modelul Integrale.

Masinile sunt de prin 95-97.

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 25-10-08, 11:12   #2
markizu

Stage 5

markizu's Avatar

Member of:
[VW]
[Honda]
Default Re: Alfa Romeo 155 sau Lancia Delta

acum stii ca noi 2 am mai vb lancia aia 1.8 hpe si alfa 155 1.8 twinspark sunt cam la fel
cam acelasi motoare (doar ca alfa are 8 bujii si aprindere mai buna deci si putere mai mare )
ca spatiu ar fi alfa 155 (care are aceasi platforma de tipo ca si lancia delta II) ca dotari si confort ar fi delta ..ca consum ar fi tot delta alfa avand un consum putin mai mare ...
in principiu stiind amandoua masinin si cat si surata de la fiat (tempra ) as merge pe alfa
parca arata mai bine ... daca vrei senzatie iati o lancia HPE ..
aaa si pt amandoua modele piese se gasesc doar mecanici nu ...
atentie mare la evacuare ,transmisie si bucse ...
bafta
Golf III Rabbit 1.4 mic si rau..(gone )
Honda del Sol 1,6 soch vtec turbo on !!
markizu is offline   Reply With Quote
Old 25-10-08, 11:37   #3
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Scutur o lacrima imaginara cand vad astfel de dileme
Eu as zice sa faci un efort financiar si sa iei Alfa 155 2,0 Turbo Q4, sau o Delta Integrale. Oricare ar fi alegerea ta, vei fi soferul unei bestii si al unei frumoase, deci trebuie sa ai grija de ea. Sunt niste masini pretentioase, dar te vor rasplati pe masura efortului depus.

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 25-10-08, 23:57   #4
markizu

Stage 5

markizu's Avatar

Member of:
[VW]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
Eu as zice sa faci un efort financiar si sa iei Alfa 155 2,0 Turbo Q4, sau o Delta Integrale. Oricare ar fi alegerea ta, vei fi soferul unei bestii si al unei frumoase, deci trebuie sa ai grija de ea. Sunt niste masini pretentioase, dar te vor rasplati pe masura efortului depus.

deh ionut si eu scutur
dar ma indoiesc ca o sa gaseasca o alfa 155 Q4 2.0 turbo si asa au fost cam putine iar de o delta integrale (835 model cele pana in 91) ma cam indoiesc sa gaseasca buna sub 12000 euro ... oricum el vrea modelul 2 de lancia (cum am eu ) (836 model din 93-98 ) care se gasesti mai usor si un motor bun este cel de 1.8 16v HPE ii va asigura atat putere si confort dar si un feeling a ceea ce inseamna cuore sportivo Alfa -Lancia in plus motorul de la lancia delta2 este contrabalansat prin niste tevi cu greutati prin interior .. deci se elimina mult vibratiile motorului in sarcina ...dar problema mare e ca nu sunt mecanici sau servisuri pt cele 2 modele si nu sunt masini de zi cu zi ...
markizu is offline   Reply With Quote
Old 26-10-08, 00:38   #5
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...ml?id=80936672

daca se grabeste... Sunt extrem de rare si de pretioase masinile.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 26-10-08, 13:31   #6
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Banii aia cel mai curand in 6 luni ii pot face si asta in contextul in care ma voi umple pana la refuz de datorii. Trebuie sa gandesc limpede dincolo de dorinta
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 30-10-08, 13:24   #7
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
prima data cand ii dau dreptate ciudatului asta )
vacaroz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -