Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 22-10-08, 12:17   #1
mihayy066

Default salut la toata lumea

am un bmw 316 pisicuta din 1992,si problema e ca cei de la rar au scoso non euro ,ea are motor multipunct injectie ,catalizator si sondalamda,am mers la contempo bmw din brasov si cei de acolo au scoso euro 1,dar cei de la rar nu vor sa o recunoasca ca euro 1 ,ei toto non euro vor sa o scoata. vreau si eu cateva sfaturi ,ca nu mai stiu ce sa mai fac cu ea,peste tot am dat bani si nu am ezolvat nimic,.va multumesc si astept parerile voastre.o zi buna la toata lumea ....
mihayy066 is offline   Reply With Quote
Old 23-10-08, 05:49   #2
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Default Re: salut la toata lumea

Quote:
Originally Posted by mihayy066 View Post
am un bmw 316 pisicuta din 1992,si problema e ca cei de la rar au scoso non euro ,ea are motor multipunct injectie ,catalizator si sondalamda,am mers la contempo bmw din brasov si cei de acolo au scoso euro 1,dar cei de la rar nu vor sa o recunoasca ca euro 1 ,ei toto non euro vor sa o scoata. vreau si eu cateva sfaturi ,ca nu mai stiu ce sa mai fac cu ea,peste tot am dat bani si nu am ezolvat nimic,.va multumesc si astept parerile voastre.o zi buna la toata lumea ....
Te-ai dus cu raportul celor din Brasov la R.A.R.? Daca da, si tot nu vor sa recunoasca, cere audienta la directorul r.a.r. si ameninta-l cu instanta.

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 23-10-08, 13:24   #3
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

Si el o sa zica cum ca modalitatea de determinare a normei euro se face in baza legii bla bla bla care e de prin 2001 parca si ei au actionat in mod legal. Tu o sa te adresezi in instanta pentru a obtine hotarare judecatoreasca cum ca masina ta e euro 1. Si in instanta firma din brasov isi va prezenta expertiza, iar r.a.r vor face contraexpertiza in care cu sigurnata ti-o scot non-euro ca asa vor ei, si nu castigi nimic. Scuze daca te-am descurajat dar din pacate rumenia sucks
Old 25-10-08, 19:31   #4
mihayy066

Wink Re: salut la toata lumea

Quote:
Originally Posted by Herbas View Post
Si el o sa zica cum ca modalitatea de determinare a normei euro se face in baza legii bla bla bla care e de prin 2001 parca si ei au actionat in mod legal. Tu o sa te adresezi in instanta pentru a obtine hotarare judecatoreasca cum ca masina ta e euro 1. Si in instanta firma din brasov isi va prezenta expertiza, iar r.a.r vor face contraexpertiza in care cu sigurnata ti-o scot non-euro ca asa vor ei, si nu castigi nimic. Scuze daca te-am descurajat dar din pacate rumenia sucks
ok mersi mult.am rezolvat problema, am vandut masina ,am lasat pe altii sa mai umble cu ea ca eu miam omorat toti nervii cu r.a.r. bulangi ce sa le faci ,daca ei nu vor ,asta e invatzare de minte,data viitoare voi verifica actele inainte sa o mai cumpar.multumesc mult pt sfaturi .o zi buna la toata lumea
Old 25-10-08, 19:33   #5
mihayy066

acum caut alt bmw 316 dar din 94 minim,sa fie euro 2... si sa nu mai fie rosu ,urasc culoarea rosie) , numai informativ pretu.multumesc mult
- Copyright 2025 4Tuning -