Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 20-09-08, 17:48   #1
silviu_fxx

Stage 5

silviu_fxx's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Achizitionare E34 540i Touring

M-ar putea ajuta si pe mine cineva sa gasesc masina asta? Eu locuiesc acum in Danemarca si as vrea sa o cumpar din Germania. Pretul maxim ar fi 3000 euro si cutie manuala. Gasisem intr-un timp o masina la un privat, dar a expirat anuntul. Motivul pt care va cer ajutorul este ca masina se gaseste foarte greu asa ca daca stiti cumva niste site-uri in afara de mobile.de sau autoscout.de, va rog sa mi se spuneti si mie.

Multumesc anticipat.

Last edited by silviu_fxx; 20-09-08 at 18:10.
silviu_fxx is offline   Reply With Quote
Old 21-09-08, 01:35   #2
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Default Re: Achizitionare E34 540i Touring

Quote:
Originally Posted by silviu_fxx View Post
M-ar putea ajuta si pe mine cineva sa gasesc masina asta? Eu locuiesc acum in Danemarca si as vrea sa o cumpar din Germania. Pretul maxim ar fi 3000 euro si cutie manuala. Gasisem intr-un timp o masina la un privat, dar a expirat anuntul. Motivul pt care va cer ajutorul este ca masina se gaseste foarte greu asa ca daca stiti cumva niste site-uri in afara de mobile.de sau autoscout.de, va rog sa mi se spuneti si mie.

Multumesc anticipat.
Era unul pe autoscout la 3.900, cam ce vroiai tu.
Cu cutie automata este si la 3.000, dar ma indoiesc ca vei gasi mai ieftin de atat.
http://niedersachsen.kijiji.de/c-Aut...QAdIdZ74238356

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -