Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 15-09-08, 16:36   #1
challanger

Stock

Default Skoda O2 vs. VW Passat 2003 vs. Audi A4 2003

Sunt nou pe forum si nu stiu daca s-a mai discutat despre masinile astea.Vreau si eu la anu sa-mi iau masina si pana atunci vreau sa ma hotarasc ce masina sa-mi cumpar, sa fie alegerea potrivita.

Vreau sa aflu despre aceste masini numai din punct de vedere al intretinerii,la aspect o sa aleg eu.Imi plac toate masinile ca aspect dar nu stiu cum sunt la intretinere.

O sa fac un imprumut in banca ca sa pot sa-mi cumpar masina si nu vreau sa ma gandesc la service cel putin cat am creditul.ma intelege-ti voi.

Vreau sa stiu care masina ar fi cea mai potrivita ptr mine, sa nu coste mult intretinerea,piesele....etc

Vreau sa-mi aduc masina din germania printr-un prieten.el spune ca cea mai buna alegere ar fi A4.voi ce zice-ti??

Multumesc
challanger is offline   Reply With Quote
Old 15-09-08, 17:39   #2
DarkJEDI

Stage 5

DarkJEDI's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: Skoda O2 vs. VW Passat 2003 vs. Audi A4 2003

octavia e pe platforma de golf 5, iar celelalte doua sunt pe B5 de la A4 ,insa difera la interior si exterior. care iti place tie, aia o iei. cel mai bun compromis mi se pare passatul. acum alegerea e a ta.
DarkJEDI is offline   Reply With Quote
Old 15-09-08, 18:13   #3
Bogdan Baicu

Stage 5

Bogdan Baicu's Avatar

Ca intretinere cred ca cea mai convenabila este O2 dupa aceea Passatul iar pe trei A4
Bogdan Baicu is offline   Reply With Quote
Old 16-09-08, 22:26   #4
challanger

Stock

Astept si alte pareri.

Ce fel de motorizare ar fi cea mai potrivita?Mentionez ca nu vreau o masina puternica.
challanger is offline   Reply With Quote
Old 16-09-08, 22:41   #5
~ EWN ~

Stage 5

Member of:
[PEUGEOT]

Daca nu vrei o masina puternica, Octavia cu motorizarea 1.9 TDI ar fi o alegere buna, celalalte sunt deja modele vechi....plus ca sunt mai scumpe la intretinere......parerea mea....acum faci cum vrei..
~ EWN ~ is offline   Reply With Quote
Old 17-09-08, 01:57   #6
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

pai sunt 3 variante care se adreseaza aceleiasi clase, ale unui singur concern... cred k pretul de achizitionare al masinii noi isi spune cuvantul.
Herbas is offline   Reply With Quote
Old 18-09-08, 20:17   #7
criss_cars
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FORD]
[Echipa de sprijin]

Quote:
Originally Posted by Bogdan Baicu View Post
Ca intretinere cred ca cea mai convenabila este O2 dupa aceea Passatul iar pe trei A4
Eu nu cred sunt sigur. Topicul mi se pare destul de ciudat ca sa nu zic aiurea in fine alegerea e destul de simpla daca stii ce vrei tu.
A4 pentru lux, comfort, dotari, aspect
O2 pentru costuri de intretinere reduse
Passat e undeva la mijloc da nu ii vad rostul de ce ai lua passat.
criss_cars is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -