Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-08-08, 12:46   #1
Medox

Stage 5

Medox's Avatar

Default Va cer un sfat plus alte optiuni la achizitia unei masini.Multumesc

am la mana un A3 din 2001 2 portiere, 131 mii de km reali, 1.9 TDI (stiu iar TDI) 110 CP, unic proprietar, full options fara piele, xenon, airbaguri destulleeee, proiectoare ceata...etc. Masina arata Impecabil din toate punctele de vedere.Nu e din Germania, e in Italia.7 600 E. sa nu crede-ti ca sunt fan audi sau fand diesel sau TDI.am gasit mai multe masini, si golf 4 si multe altele.dar eu cand vreau sa cumpar o masina intai ma uit la starea ei, si la felul cum arata per ansamblu,apoi si consumul conteaz, dupa asta siguranta si marca in cele din urma.insa la audi cred ca e intretinerea scumpa.am luat in calcul si stilo si punto si corsa, peugeot, de alfa nu mai zic, dar alfele is scumpe mai ales una bunicica, cel putini aici in IT sunt scumpe, seat leon nu am gasit ceva calumea..deocamdata atat, astept pareri , idei, solutii..orice.
Medox is offline  
Old 09-08-08, 16:16   #2
Medox

Stage 5

Medox's Avatar

Default Re: Va cer un sfat plus alte optiuni la achizitia unei masini.Multumesc

nimeni? nimic? am 25 de view-uri da nimeni nu a raspuns..
Medox is offline  
Old 09-08-08, 18:51   #3
Pugralph

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]

Cauta si un Peugeot 307,la stilo nu te sfatuiesc .A avut un prieten de-al meu un Stilo si numai probleme a avut cu el!
Pugralph is offline  
Old 10-08-08, 23:50   #4
criss_cars
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FORD]
[Echipa de sprijin]

Eu zic ca gasesti un Leon frumusel din 2003 asa pana in 150.000km in 8000 de euro.
criss_cars is offline  
Old 13-08-08, 23:48   #5
Medox

Stage 5

Medox's Avatar

rog moderatori sa inchida threadul.ms anticipat
Medox is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -