Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 30-06-08, 12:46   #1
B-50-AWP

Stage 1

B-50-AWP's Avatar

Default Volvo S60 SH pareri/impresii !?

Salut, vreau sa imi iau o masina sh si mi-a ramas mintea la un volvo s60 de prin 2004, dar, am vazut f putine, nici nu stiu pe cineva care sa aiba, am auzit destule lucruri bune despre volvo, si cateva mai putin bune...

ce parere aveti?

in principal ma intereseaza siguranta, consumul, comfortul, sa fuga si sa fie stabila.

am vazut ca au ori tractiune fata ori integrala, as merge pe cea integrala.

la motoare au un 2.4d care ar fi bun la consum, dar mi s-a urat de diesel, merita 2.5 benzina ?
B-50-AWP is offline   Reply With Quote
Old 01-07-08, 01:15   #2
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]
Arrow Re: Volvo S60 SH pareri/impresii !?

La INTEGRALA o sa ai un consum mai mare !!
VOLVO este o masina foarte sigura !! ... S60 este foarte OK dar sa te astepti la o intretinere mai scumputa !!

VW BORA NUVOLARI by Xel'Naga
SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga

contact mail: cosmingabrielphotography@yahoo.ro
contact web: www.facebook.com/CosminGabrielPhotography
Xel'Naga is offline   Reply With Quote
Old 01-07-08, 23:29   #3
robertinho
VW Driver

Stage 5

robertinho's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Volvo S60 SH pareri/impresii !?

are unchimiu un s60 2.4 diesel D5 din 2003...si se pregateste sa-l vanda in curand...masina are 170 de cai daca nu ma insel oricum acolo se invarte
clima ,mai multe chestii, volvo sunt sigure in general ajea ca nu-ti face probleme si f stabile...si de fugit fuge am mers eu cu ea 210,iar unchimiu 230-235
~Intermedieri vanzari/cumparari/inchirieri de studio-uri/garosoniere/apartamente in cea mai frumoasa statiune de vacanta de pe litoralul bulgaresc :SUNNY BEACH.PRETURI FOARTE MICI!!! Pentru detalii,informatii suplimentare sau chiar viizonari-0733 936 864-Dl.Mihaila Robert~
~turism intern,turism extern,curse charter,bilete avion,rezervari hoteliere oriunde in lume.vacante,excursii si weekenduri de vis la preturi avantajoase.Pentru detalii-0733936864-Dl Mihaila Robert~
robertinho is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -