Quote:
Originally Posted by \"sponsoru\"
el n-are nici carnet si ii ziceti numai de masini de peste 100 de cai..pai pana mea ce sa faca cu ele sa fie un accident ambulant ?  no offence dar cea mai buna solutie pt un incepator este in primu an de condus o rabla..parerea mea..  pana capeti ceva experienta..ca de liniute toti sunt in stare dar cand e vorba de sofat..  Offtopic oricum..scuze..
Iar pentru sfatul cu Opel Tigra...hai sa fim seriosi ..cati din cei care il sfatuiti sa-si ia tigra ati condus vreunul..?e o mizerie de masina..e dragutica dar cand ai masina care pare sport si la 160 la ora plafoneaza..  Si pentru cei care nu stiu tigra cu motor de 1.6 sunt destul de rare la noi..iar cel care are tigra de 120 de cai...Keep dreamin' si mai rasfoieste cataloage nebunii :P cu respect si scuze pt offtopic
|
yo unu nu te mai inteleg
tu de fapt ce vrei de la viata noastra?
ca ne interesam de mashini?
DA ne interesam de mashini,ca suntem pasionati si in curand voi putea merge si legal.
Ce-ai zis tu,hai sa le postez la fraieri,mai fac si yo level la posturi nu?
Sau stai ca te-am prins!!Deabia ti-ai luat si tu permisul si ce-ai zis,hai sa fak misto de boracii fara........
Nu asa se procedeaza frate
E problema mea ca am prima masina de 300 de cai sau ca vreau sa dau yo de permis direct la profesionisti(daca ma simt in stare nu ma opreste nimeni sa procedez cum vreau)
Mda.....inca mah straduiesc la regulile alea cu 1,2,3 ......
Ne auzim dupa ce iau 26 la sala