Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 01-09-05, 16:35   #46
dj81bas

Stage 5

dj81bas's Avatar

Renault 19 1.8 16v williams. 136cp, suspensie sport, discuri fata spate, inchidere, geamuri el. fata, interior Recaro, servo Diravi, cd pioneer + 4 dif JBL, gri sobolan. 3400euro neg. daca esti interesat da un PM.
dj81bas is offline   Reply With Quote
Old 02-09-05, 12:00   #47
George_P.
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

George_P.'s Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DAEWOO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"aleks\"
Quote:
Originally Posted by \"george_smiley05\"
LOOL
auzi aleks v-am mai intrebat yo tu personal de un golfulet 2 ce zici?
se merita sa faci ceva din el?
merita si kiar iese foarte bine
sunt usoare, sunt nervoase modelele pe benzina.
ieir am stat cu un prieten care isi modifica un golf 2
a pus motor de golf 4 1.9 tdi de 90 de caluti
mai are de modificat ceva pe la partea electronica, planetarele si cutia de urcat pe ea
oricum omul merge cu ea asa, cu cutia si planetarele de golf 2, si cu tampoanele de motor de benzinar, si cu pompa de injectie mecanica.
si trage de rupe , kiar s-au adaptat perfect.
eu zic ca poti scoate ceva super bun din el cu putina munca si fara sa te rupa de bani.

thx bro,apreciez
George_P. is offline   Reply With Quote
Old 02-09-05, 12:05   #48
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re:

Quote:
thx bro,apreciez
u'r wellcome
aleks is offline   Reply With Quote
Old 14-09-05, 17:55   #49
George_P.

Stage 5

George_P.'s Avatar

Member of:
[DAEWOO]

dar cam pe la cat gasesc un Golf 2 GTI stock

Va multumesc!
Old 15-09-05, 08:17   #50
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re:

Quote:
dar cam pe la cat gasesc un Golf 2 GTI stock

Va multumesc!
uite aici: Vand Golf 2 GTi, 1,8 16 V, 130cp, an 1988, alarma, inchidere, albastru inchis, tobe
Sebring, arcuri+amortizoare sport KW...3200 euro
Old 21-09-05, 21:04   #51
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

Default re

el n-are nici carnet si ii ziceti numai de masini de peste 100 de cai..pai pana mea ce sa faca cu ele sa fie un accident ambulant ? no offence dar cea mai buna solutie pt un incepator este in primu an de condus o rabla..parerea mea.. pana capeti ceva experienta..ca de liniute toti sunt in stare dar cand e vorba de sofat.. Offtopic oricum..scuze..
Iar pentru sfatul cu Opel Tigra...hai sa fim seriosi ..cati din cei care il sfatuiti sa-si ia tigra ati condus vreunul..?e o mizerie de masina..e dragutica dar cand ai masina care pare sport si la 160 la ora plafoneaza.. Si pentru cei care nu stiu tigra cu motor de 1.6 sunt destul de rare la noi..iar cel care are tigra de 120 de cai...Keep dreamin' si mai rasfoieste cataloage nebunii :P cu respect si scuze pt offtopic

sponsoru is offline   Reply With Quote
Old 22-09-05, 11:54   #52
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: re

Quote:
Originally Posted by \"sponsoru\"
el n-are nici carnet si ii ziceti numai de masini de peste 100 de cai..pai pana mea ce sa faca cu ele sa fie un accident ambulant ? no offence dar cea mai buna solutie pt un incepator este in primu an de condus o rabla..parerea mea.. pana capeti ceva experienta..ca de liniute toti sunt in stare dar cand e vorba de sofat.. Offtopic oricum..scuze..
Iar pentru sfatul cu Opel Tigra...hai sa fim seriosi ..cati din cei care il sfatuiti sa-si ia tigra ati condus vreunul..?e o mizerie de masina..e dragutica dar cand ai masina care pare sport si la 160 la ora plafoneaza.. Si pentru cei care nu stiu tigra cu motor de 1.6 sunt destul de rare la noi..iar cel care are tigra de 120 de cai...Keep dreamin' si mai rasfoieste cataloage nebunii :P cu respect si scuze pt offtopic
ai dreptate cu tigra, dar nimeni nu ma crede si pe mine...
Old 24-09-05, 01:20   #53
George_P.

Stage 5

George_P.'s Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: re

Quote:
Originally Posted by \"sponsoru\"
yo unu nu te mai inteleg
tu de fapt ce vrei de la viata noastra?
ca ne interesam de mashini?
DA ne interesam de mashini,ca suntem pasionati si in curand voi putea merge si legal.
Ce-ai zis tu,hai sa le postez la fraieri,mai fac si yo level la posturi nu?
Sau stai ca te-am prins!!Deabia ti-ai luat si tu permisul si ce-ai zis,hai sa fak misto de boracii fara........
Nu asa se procedeaza frate
E problema mea ca am prima masina de 300 de cai sau ca vreau sa dau yo de permis direct la profesionisti(daca ma simt in stare nu ma opreste nimeni sa procedez cum vreau)
Mda.....inca mah straduiesc la regulile alea cu 1,2,3 ......
Ne auzim dupa ce iau 26 la sala
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -