Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 17-08-05, 17:00   #16
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Master_of_Ice\"
nu stiu cum e primera, de afara arata bine, dar scenic de c zici ca e scumpa in intretinere?
daca te orientezi spre o varianta pe benzina, au motorele destul de hraparete, asta ar fi marele inconvenient, apoi, dak e de cumparat vre-o piesa la ea, in afara garantiei, te va costa mai mult decat ma costa pe mine la bmw, reviziile sunt costisitoare( mai cscump ca la octavia 2 de ex, nu stiu in comparatie cu primera ) plus ca eu personal nu sunt absolut deloc incantat de feeling-ul pe care ti-l da masina cand te urci in ea - ai o senzatie de masina ieftina, si plasticele alea arata ieftin , finisajul nu e pe masura pretentiilor, parca ar fi facuta in turcia
aleks is offline   Reply With Quote
Old 17-08-05, 19:02   #17
bure

Stage 2

Stiti cumva costuri de intretinere la Nissan(revizii,piese,etc.)?Sunt mai mari ca la cele europene?Apropos Nissanul Primera se face in Anglia,la fel si Toyota(Avensis si Corolla Hatchback,Corolla Sedan se face in Turcia).
bure is offline   Reply With Quote
Old 17-08-05, 21:22   #18
HolySoul

Stage 5

HolySoul's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[PARTICIPANT CURSE]

opel astra H
HolySoul is offline   Reply With Quote
Old 17-08-05, 22:29   #19
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

De cand s-a unit Nissan cu Renault, mare mirare sa nu-si imparta platformele.
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 17-08-05, 23:16   #20
Alexutzzz

Stage 5

Alexutzzz's Avatar

aruna un ochi aici https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10102
Alexutzzz is offline   Reply With Quote
Old 18-08-05, 00:31   #21
ZooM-ZooM
Honda Driver

Stage 5

ZooM-ZooM's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Opel]

intre skoda si primera....hm....greu de crezut,da tata s-a cam ofticat cand si-a luat tour iar la aceeasi bani era primera cu echipare medie (are in plus 4 difuzoare,jante aliaj,ecran color+camera video pt parcari,geamuri electrice spate,radio cd,proiectoare2 airbaguri s.a.m.d = = =>astea le are in plus fata de octavia la aceeasi bani)
adevarat,octavia am luat-o TDi,iar primera cu care fac comparatie e 1,6 16v.
singuru minus pe care l-am gasit la primera e portbagajul relativ mic in comparatie cu octavia....unde e imens!!

bafta la cumparare

Garare / parcare moto pe timp de iarna / frig ! pentru detalii click pe linkul de mai jos !

https://forum.4tuning.ro/567-moto/335...bucuresti.html

fuse si se duse... https://forum.4tuning.ro/127-masina-m...6y8-turbo.html
ZooM-ZooM is offline   Reply With Quote
Old 18-08-05, 13:15   #22
bure

Stage 2

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
intre skoda si primera....hm....greu de crezut,da tata s-a cam ofticat cand si-a luat tour iar la aceeasi bani era primera cu echipare medie (are in plus 4 difuzoare,jante aliaj,ecran color+camera video pt parcari,geamuri electrice spate,radio cd,proiectoare2 airbaguri s.a.m.d = = =>astea le are in plus fata de octavia la aceeasi bani)
adevarat,octavia am luat-o TDi,iar primera cu care fac comparatie e 1,6 16v.
singuru minus pe care l-am gasit la primera e portbagajul relativ mic in comparatie cu octavia....unde e imens!!

bafta la cumparare
Ai punctat foarte bine diferentele dintre Skoda si Primera,chiar vroiam sa le descriu si eu....
Nu ma intereseaza motorizari diesel,deoarece masina nu va face kilometri multi(10-12.000/an) si nu cred ca merita sa dau inca 2.000-2.500 euro in plus.
bure is offline   Reply With Quote
Old 18-08-05, 13:29   #23
ZooM-ZooM
Honda Driver

Stage 5

ZooM-ZooM's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Opel]

pai deci inseamna ca esti deja hotarat
asteptam poze cu masina
ps:si eu tot pt primera as merge,pt ca le-am pus una langa alta si.... mi-a cam parut rau...dar asta e,eu nu am stiut de oferta de la nissan

ciao!
ZooM-ZooM is offline   Reply With Quote
Old 18-08-05, 16:43   #24
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

la 15000 de euroi ai destul de multe optiuni daca zici ca vrei o masina mai \"cumintzica\".
pai depinde.daca vrei din clasa mica,ai de ales intre ibiza,polo,fabia,etc
dar cea mai entabila dupa mine este octavia tour.acum e o oferta:1.8T 150cp.e si de familie si mai si fuge.cat despre dotari,are ogl electrice,si AC.

- Copyright 2025 4Tuning -