Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
17-08-05, 17:00
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Master_of_Ice\"
nu stiu cum e primera, de afara arata bine, dar scenic de c zici ca e scumpa in intretinere?
|
daca te orientezi spre o varianta pe benzina, au motorele destul de hraparete, asta ar fi marele inconvenient, apoi, dak e de cumparat vre-o piesa la ea, in afara garantiei, te va costa mai mult decat ma costa pe mine la bmw, reviziile sunt costisitoare( mai cscump ca la octavia 2 de ex, nu stiu in comparatie cu primera ) plus ca eu personal nu sunt absolut deloc incantat de feeling-ul pe care ti-l da masina cand te urci in ea - ai o senzatie de masina ieftina, si plasticele alea arata ieftin , finisajul nu e pe masura pretentiilor, parca ar fi facuta in turcia
|
|
|
17-08-05, 19:02
|
|
Stage 2
|
Stiti cumva costuri de intretinere la Nissan(revizii,piese,etc.)?Sunt mai mari ca la cele europene?Apropos Nissanul Primera se face in Anglia,la fel si Toyota(Avensis si Corolla Hatchback,Corolla Sedan se face in Turcia).
|
|
|
17-08-05, 21:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE]
|
opel astra H
|
|
|
17-08-05, 22:29
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
De cand s-a unit Nissan cu Renault, mare mirare sa nu-si imparta platformele.
|
|
|
17-08-05, 23:16
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
18-08-05, 00:31
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Opel]
|
intre skoda si primera....hm....greu de crezut,da tata s-a cam ofticat cand si-a luat tour iar la aceeasi bani era primera cu echipare medie (are in plus 4 difuzoare,jante aliaj,ecran color+camera video pt parcari,geamuri electrice spate,radio cd,proiectoare2 airbaguri s.a.m.d = = =>astea le are in plus fata de octavia la aceeasi bani)
adevarat,octavia am luat-o TDi,iar primera cu care fac comparatie e 1,6 16v.
singuru minus pe care l-am gasit la primera e portbagajul relativ mic in comparatie cu octavia....unde e imens!!
bafta la cumparare
|
|
|
18-08-05, 13:15
|
|
Stage 2
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
intre skoda si primera....hm....greu de crezut,da tata s-a cam ofticat cand si-a luat tour iar la aceeasi bani era primera cu echipare medie (are in plus 4 difuzoare,jante aliaj,ecran color+camera video pt parcari,geamuri electrice spate,radio cd,proiectoare2 airbaguri s.a.m.d = = =>astea le are in plus fata de octavia la aceeasi bani)
adevarat,octavia am luat-o TDi,iar primera cu care fac comparatie e 1,6 16v.
singuru minus pe care l-am gasit la primera e portbagajul relativ mic in comparatie cu octavia....unde e imens!!
bafta la cumparare 
|
Ai punctat foarte bine diferentele dintre Skoda si Primera,chiar vroiam sa le descriu si eu....
Nu ma intereseaza motorizari diesel,deoarece masina nu va face kilometri multi(10-12.000/an) si nu cred ca merita sa dau inca 2.000-2.500 euro in plus.
|
|
|
18-08-05, 13:29
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Opel]
|
pai deci inseamna ca esti deja hotarat
asteptam poze cu masina
ps:si eu tot pt primera as merge,pt ca le-am pus una langa alta si....  mi-a cam parut rau...dar asta e,eu nu am stiut de oferta de la nissan
ciao!
|
|
|
18-08-05, 16:43
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
la 15000 de euroi ai destul de multe optiuni daca zici ca vrei o masina mai \"cumintzica\".
pai depinde.daca vrei din clasa mica,ai de ales intre ibiza,polo,fabia,etc
dar cea mai entabila dupa mine este octavia tour.acum e o oferta:1.8T 150cp.e si de familie si mai si fuge.cat despre dotari,are ogl electrice,si AC.
|
|
|