Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
28-02-08, 14:10
|
|
Stage 1
|
rog ajutor in cumpararea unei masini
Am gasit sa cupar un VW Golf IV variant,Motorina,capacitate 1900cmc,an 2001 inmatriculata Italia..
Cum pot sa stiu daca are km reali la bord sau daca masina nu este furata.
ce ma sfatuiti sa mai caut la ea ca sa nu am probleme mai tirziu,adica ce defectiuni mai fregvente apar la aceste masini?
Asi mai dori sa imi spuneti unde sa ma uit pe cartea de identitate a masini sa vad toate detaliile tehnice,precizez ca nu am experienta la masini si de aceea pun aceste intrebari.
Va multumesc pentru intelegere.
|
|
|
28-02-08, 14:17
|
|
Stage 5
|
Re: rog ajutor in cumpararea unei masini
mai este un thread "consiliere achizitie masina SH", arunca un ochi acolo
|
|
|
28-02-08, 15:37
|
|
Stage 1
|
am cautat dar nu am gasit asa ceva si nici ce ma intereseaza pe mine....
|
|
|
28-02-08, 23:38
|
|
Ford Driver
Stage 4
Member of: [FORD]
|
Nu ai zis cat costa Golful, nu ai zis numarul de KM, dotarile si asa mai departe, detalii care conteaza.
Totodata, eu personal ti-as sugera sa nu cumperi masina inmatriculata pe Italia (parerea mea).
|
|
|
29-02-08, 09:06
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by SLV3
Nu ai zis cat costa Golful, nu ai zis numarul de KM, dotarile si asa mai departe, detalii care conteaza.
Totodata, eu personal ti-as sugera sa nu cumperi masina inmatriculata pe Italia (parerea mea).
|
Masina costa 6000 eu negociabil dotari 4 aibag,geamuri electrice,incidere centraliazata+alarma,climatronic,Km 91000,dar nu cred ca sunt reali.
De ce ma sfatuesti sa nu iau o masina inmatriculata in Italia?????
(dami PM)
|
|
|
29-02-08, 17:04
|
|
Stage 5
|
are 91.000 pe o roata, la banii astia. Nu-ti lua din Italia pentru ca italienii sunt escroci, ca romanii.
|
|
|
29-02-08, 19:38
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ionut_cluj
are 91.000 pe o roata, la banii astia. Nu-ti lua din Italia pentru ca italienii sunt escroci, ca romanii.
|
chiar si mai rau ca romani..uitete de examplu la masinile aduse de toate ciorile in romania cu nr de italia....fac si aia niste magari mai mari ca ei..n ai niste poze sa pui sa vedem mai bine despre ce vorbesti ?
|
|
|
01-03-08, 07:02
|
|
Ford Driver
Stage 4
Member of: [FORD]
|
@tepy : ionut si G0rdy deja ti-au explicat in mare parte de ce sa nu iti iei masina inmatriculata in Italia, si cum spunea si ionut, masina aia are 90.000 pe o roata..
Totusi, 6000 Euro sunt niste bani, n-ar fi o prostie sa-i arunci pe geam? Ummmm de 6000 iti poti lua ceva mult mai ok, mai ales daca dispui de restul de bani pentru prima inmatriculare..anyway, mai ceva, cu golful asta ajungi la 8000 cu tot cu taxa, eu zic ca ti-ai gasi golf gata inmatriculat dar cu ceva mai multi km (si reali) in Romania, si nu combi.
Tu stii ce vrei sa faci, bafta!
|
|
|
01-03-08, 09:33
|
|
VW Driver
Stage 3
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by SLV3
@tepy : ionut si G0rdy deja ti-au explicat in mare parte de ce sa nu iti iei masina inmatriculata in Italia, si cum spunea si ionut, masina aia are 90.000 pe o roata..
Totusi, 6000 Euro sunt niste bani, n-ar fi o prostie sa-i arunci pe geam? Ummmm de 6000 iti poti lua ceva mult mai ok, mai ales daca dispui de restul de bani pentru prima inmatriculare..anyway, mai ceva, cu golful asta ajungi la 8000 cu tot cu taxa, eu zic ca ti-ai gasi golf gata inmatriculat dar cu ceva mai multi km (si reali) in Romania, si nu combi.
Tu stii ce vrei sa faci, bafta!
|
ai dreptate .. decat sa dai 6000 euro pe golf inmatriculat in it .. nush mai iati o masina noua in leasing ... parerea mea dai un ban mai mult dar merita .. si totusi masina e noua nu iti faci atatea griji .. opteaza pt o skoda octavia 2
|
|
|
01-03-08, 15:33
|
|
Stage 1
|
Am comvenit cu cel de la care cumpar masina sa merg sa mio puna pe tester si sa merg la rar sa vad daca nu e furata si sa o testeze si am negociat la un pret de 5300eu pina la urma.
Urmeza sa vad daca totusi o iau.
|
|
|
01-03-08, 15:38
|
|
Stage 5
|
golf la 5300 cu 90.000 de km? sigur nu e SDI?
|
|
|
|
|