Am eu VW VENTO VR6 - 174 CP
Consuma cat te dai la ea... ajunge si la 18 la suta daca o tzi numai in schije si poate consuma si noua la suta in orash daca mergi foarte frumos cu ea.
In Bucuresti ajuge si la 14 la suta...
Ulei 5/40 Castrol Magnatec (5 L)...
Daca te apuci sa-i faci motorul trebuie sa te tzii bine de buzunare.
Ajunge aproape de 2000 euro un set motor. (daca ai uzura mare mai bine il faci direct Turbo, nu ca mine).
Daca il iei si vrei sa-l inscrii te anuntz ca la 2800 cc ai impozitul anual de 840 RON, iar asigurarea anuala sare de 500 RON.
In rest piesele pe producator sunt ieftine.
Pivotzii - 60 RON, bucsharaia toata e in jur de 100 RON, o aripa e 120 RON, o bara fatza 150 RON, o oglinda electrica noua e 160 RON, un far e 180 RON, capota 500 RON, cutie viteze noua 2800 euro si la SH e pana-n 600 euro..., kit-ul de distributzie e vreo 500 RON, toate garniturile de la motor sunt vreo 700 RON si o baie de ulei este pe original 400 RON, radiatorul de apa original e 500 RON.
Una peste alta este o mashina dupa care intoarce capul si un motociclist pentru ca sunetul motorului este dementzial. Fuge bine pentru varsta ei si gandeste-te ca de la modelul asta s-au nascut si urmatoarele motoare VW puternice.
Eu sunt foarte multzumit de ea. Bafta la cumparare in caz ca te-am lamurit inspre achizitzionare.
Uite-o si pe-a mea aici:
https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/43290-vw-vento-proprietari/page-22.html