Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 09-02-08, 22:30   #1
di48lo

Stage 5

Default Cine are experiente cu Alfa GTV?

Daca cineva are, a avut sau cunoaste bine Alfa GTV, sa impartiti experientele voastre cu masina. Care sunt punctele mai slabe ale masinii, cat coasta intretinerea, cat consuma, etc.

Mersi.

(cei care nu stiu care este Alfa GTV, poze: )
di48lo is offline   Reply With Quote
Old 10-02-08, 03:02   #2
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Default Re: Cine are experiente cu Alfa GTV?

Am avut GTV cateva luni, motorul de 2,0 L benzina. Ce pot sa zic, fuge ca toti dracii cand calcil acceleratia la podea, e frumoasa ca o venezueleanca excitata, placuta la atingere ca fundul unui bebelus, genul de masina pe care o poti scoate la cafea la o terasa
Foarte fiabila, genul de masina care inspira forta. Consumul nu e mare, daca n-o calci...daca o calci poate deveni o problema Eu sincer n-am avut de-a face cu intretinerea, pt ca n-am facut numai vreo 5.000 de km, deci n-am schimbat nimic, asa ca nu pot sa-ti spun. Dar ce pot sa-ti spun e ca e o masina de care te vei indragosti.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 10-02-08, 15:42   #3
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
placuta la atingere ca fundul unui bebelus,
dude...
ma sperii
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 10-02-08, 16:02   #4
di48lo

Stage 5

Nu am inchipuit sa fie atat de faina masina asta. Am crezut ca fiind masina italiana, mananca benzina si piese. Oricum, daca in 5.000 de km nu ai avut probleme cu ea, e OK, ca eu nu o sa umblu foarte mult cu ea.
Old 10-02-08, 17:40   #5
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
dude...
ma sperii
not mine...din reclame o stiu asta)
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 10-02-08, 19:15   #6
di48lo

Stage 5

Nu am crezut ca e o masina atat de buna. Fiind o masina italiana, am crezut ca mananca multa benzina si piese. Daca in 5.000 de km nu ai avut probleme cu ea, si eu voi fi multumit, pt. ca nu voi circula mult cu ea.
Old 11-02-08, 13:11   #7
criss_cars
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FORD]
[Echipa de sprijin]

Este cat se poate de frumoasa..... Daca e la fel de fiabila pe cat e de frumoasa inseamna k masina asta e de vis.
criss_cars is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -