Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Closed Thread

Thread Tools
Old 06-01-08, 13:35   #16
2fast4you
Hyundai Driver

Stage 5

Member of:
[Hyundai]
Default Re: Seat vs Skoda vs Dacia vs hyundai

Cel mai bine faci o comparatie la leasing pe persoana fizica sau pe firma cum il faci tu si un credit la banca. Compari dobanzile, comisioanele si asa vezi cel mai bine care varianta e mai rentabila.
Old 06-01-08, 19:58   #17
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

Octavia sa nu iei 1.4 ... e mult prea slab motorul pt ea ... o Octavia Tour 1.6 cred ca ar fi ok pt tine...cred ca este ceea ce cauti.Succes
Old 06-01-08, 20:00   #18
alexcump

Stage 5

alexcump's Avatar

Member of:
[Hyundai]

o sa vad nu mia zis nimeni pareri de fiat linea si kia cedd vagon park aia break
alexcump is offline  
Old 06-01-08, 21:02   #19
mobiles_de

Stage 5

fiat a fost si va ramane masina slaba (chiar daca unii ma injura ) iar kia si hyundai ... nu te astepta la cine stie ce...(cum se spune - atata dai atata face ) As spune ca skoda sau seat sunt o clasa mai bune .

Old 06-01-08, 21:47   #20
alexcump

Stage 5

alexcump's Avatar

Member of:
[Hyundai]

pot spune k este sfatul unuia care stie ce vorbeste.......va multumentusc tuturor si continuati daca mai avetzi ceva de adaugat sau dak cunoastetzi vreo masina pana in 13-14 euro cu tva (o masina de familie)
alexcump is offline  
Old 13-01-08, 21:04   #21
alexcump

Stage 5

alexcump's Avatar

Member of:
[Hyundai]

doar atat a fost de spus???
alexcump is offline  
Old 14-01-08, 18:27   #22
mobiles_de

Stage 5

Ti-as propune un Ford focus combi sau C-max cu 25 000 km , un an vechime , stare ca din fabrica , diesel tdci , garantie de la reprezentanta Ford , klima etc , argintiu, gri sau bleumarin la pret de 12500-13500 euro .
Asta e pretul la noi in germania...Bineinteles daca esti legat de banca si trebuie sa cumperi in romania , oferta mea cade ...sau te uiti care sunt preturile in romania .

Old 14-01-08, 19:17   #23
spgbuc
Renault Driver

Stage 5

spgbuc's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Echipa de sprijin]

din gama renault?poti sa alegi ranault megane sedan care se incadreaza in buget si are si ceva optiuni 1.4 16v 100cp autenthic+ac e 12325 euro
eu am condus megane 1.5dci80cp si e unpic cam lenes deasta iti recomad un motor mai mare in rest e super masinutza
Old 14-01-08, 20:41   #24
alexcump

Stage 5

alexcump's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Da Dar Renault Ala E Cu Tva?????
alexcump is offline  
Old 14-01-08, 21:30   #25
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

io am luat un peugeut 206 pe la vreo 9500...nu asta e important ca oricum nu e masina de familie....dar sa-ti zic cum am facut cu banii.....am facut un card d'ala de achiti banii in 5 ani....si mi-am luat 4000 de euro pe el....si am dat avansu de banii astia...oricum daca as plati rata ar fi vreun mil 800 cam asa....si restuu de bani ii platesc tot in 5 ani ca am facut leasing....si n-am nici o problema...daca citesti atent contractu care il faci nu au cum sa-ti ia masina decat in cazul in care nu platesti nush cate rate....in rest la eurial de unde am luat-o io n-aveau alte clauze....si apropo de masina....cred ca hyunday accent ar fi cea mai potrivita...mie imi place cum arata...e frumusica nush cum merge dar poti face drive test...gandeste-te si la un clio symbol sedan....are unchimiu de 4 ani si doar verificarea a facut-o nici o problema masina....si e masina de carat la el....

La revedere si succes in alegea masinii

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline  
Old 14-01-08, 22:20   #26
spgbuc
Renault Driver

Stage 5

spgbuc's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Echipa de sprijin]

mea culpa pretzul era fara tva cu tva e 14667 au configurator pe site si poti sa jonglezi cu optiunile sau poate cu alta masina poate un symbol(yo am de 1.5 82cp si e bun si pt oras si pt iesirile in afara consum destul de mic si optiuni de bun simt acuma poti sa ii pui si clima yo knd l-am luat era doar cu ac manual si vad acuma ca unu full cu tot ce poti sa ai pe el e 12373euro cu tva) sau clio3(desi asta nu prea e asa de familie)
spgbuc is offline  
Old 15-01-08, 11:14   #27
2fast4you
Hyundai Driver

Stage 5

Member of:
[Hyundai]

Sau vezi ca mai e si 206 sedan, desi mie nu prea imi place cum arata ca aspect. Dar vezi poate il iei in considerare si pe ala.
Sau Fiat Albea
2fast4you is offline  
Old 17-01-08, 13:36   #28
alexcump

Stage 5

alexcump's Avatar

Member of:
[Hyundai]

fiat albea in nici un caz....cel care a luat peugeot 206 ala cu card si leasing ....nu platesti si pe card si la leasing???adik doua rate pe luna???cardu e de credit?k dak e de credit e dobanda mare?
alexcump is offline  
Old 17-01-08, 18:42   #29
2fast4you
Hyundai Driver

Stage 5

Member of:
[Hyundai]

Vezi la Chevrolet poate te atrage ceva de pe la ei.
2fast4you is offline  
Old 18-01-08, 16:54   #30
alexcump

Stage 5

alexcump's Avatar

Member of:
[Hyundai]

nimik nu imi place am gasit la vw noul polo cross e o masina frumoasa adica imi place cum mai merg si la pescuit crd k e o masina buna si merita luat in calcul la un pret avantajos 12.000 fara tva undeva la 14.000 cu tva 102 cp park nu sunt sigur
alexcump is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -