Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 11-02-08, 10:50   #16
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]
Default Re: Ce SUV // 25 000 EU

Quote:
Originally Posted by Hori View Post
Salut! Exact asa ma gandeam si eu, Outlander e pe primul loc si in preferintele mele... e frumos si zic ca merita banutii.. nu prea imi plac hyndai-urile... sunt multe prea multe... si cum mi`a zis si agentu de vanzari de la mitsu`.... hyundai au bagat 4wd de putini ani... mitsubishi au 4wd si in safari si au de peste cativa zeci de ani... asta in comparatie doar cu Hyundai... mazda sau honda sunt mai bune... dar si alt pret... sa`mi spui si mie ce ai ales... sunt curios ... bafta !
Pai momentan a fost amanata cumpararea pana prin toamna sau ceva de genu pentru ca s-au investit banii in altceva...
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 16-02-08, 15:18   #17
Hori
VW Driver

Stage 5

Hori's Avatar

Member of:
[VW]

Te inteleg prea bine) si la mine se tot amana cumpararea masinii de vreo.. aproximativ 7 luni ... imediat am un an... s-au investit banii in altele... si se vor mai investi... da cand prind ceva... am zis ca iau ceva ... adevarat...asa ca tot la outlander raman deocamdata) ca eu pana acuma ma suceam de la o masina la alta in fiecare zi... acuma m`am gandit ca e ft bun un outlander... pt ca poate fi si 2x4 si 4x4 si conum mic si masina mare si tot ce vrei de la o masina... asa ca... am ramas cu masina asta in gand... sper sa o iau anu asta macar... bafta si tie ! salut
Old 16-02-08, 19:57   #18
ar-27-lex

Stage 2

eu tias recomanda un hyundai tucson sau santa fe
sunt foarte bune a avut un prieten de-al meu santa fe . a fost foarte multumit de el
la vandut cu 20000 din 2006 full fara piele 40000km
ar-27-lex is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -