Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 18-12-07, 22:01   #1
cos_calu

Stage 2

Default Mazda 3 vs. Golf V vs. Leon

Care ati alege o si de ce??
cos_calu is offline   Reply With Quote
Old 19-12-07, 00:11   #2
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Mazda 3 vs. Golf V vs. Leon

eu zic ca este doar o chestie de gusturi
spune-ne ce vrei sa afli
vrei sa cumperi una din ele? vrei sa stii care se comporta mai bine la gropi? etc
BASU is offline   Reply With Quote
Old 19-12-07, 11:37   #3
cos_calu

Stage 2

Da , as vrea sa cumpar una din ele. E vorba despre
Mazda 3 CD 110 TX - 1560 cmc 110 cai diesel - 18592 E
VW Golf 5 Comfortline (+optiuni) - 1.9 TDI 105 cai - 19759 E
Seat Leon Reference (+ optiuni) - 1.9 TDI 105 cai - 19654 E

Toate au cam acelasi pret, aceeasi putere, cam aceleasi optiuni. As vrea sa aflu care se comporta cel mai bine pe sosea, care e cel mai usor de intretinut, care are cel mai bun service, valoarea la revanzare si orice altceva mai stiti despre ele . Multumesc
cos_calu is offline   Reply With Quote
Old 20-12-07, 23:07   #4
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

cel mai fiabil e clar golf v dar in acelasi moment si cel mai lipsit de viata si "plictisitor". problema la mazda e motorul de 1.6diesel... cam mic pt un diesel... iar leon-ul sicner e cam uratel si naspa asa interioru fiind oribil... totusi m-as orienta spre mazda 3... e vorba de modelul sedan sau hatch? daca e sedan-ul clar mazda
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 21-12-07, 19:18   #5
criss_cars
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[FORD]
[Echipa de sprijin]

amphetamine de ce zici ca Golful e cel mai fiabil nu stiu dak e mai fiabil decat Mazda 3. Oricum nu vad de ce ai lua altceva decat Mazda 3: e cea mai ieftina are cei mai multi caluti un motor mai mic deci consum mai mic nu o vezi pe toate strazile adusa din Germania (k Golful) si are si interior (nu k Leonul).
Este parerea mea acum decizia tie iti apartine. Dar nu uita k pana la urma e o Japoneza
criss_cars is offline   Reply With Quote
Old 21-12-07, 19:30   #6
Bemelo
VW Driver

Stage 5

Bemelo's Avatar

Member of:
[VW]

Golful e o baza super pt tuning daca ai in plan asa ceva .. daca nu Mazda 3 e ok!
Bemelo is offline   Reply With Quote
Old 21-12-07, 19:40   #7
criss_cars

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Echipa de sprijin]

Quote:
Originally Posted by Bemelo View Post
Golful e o baza super pt tuning daca ai in plan asa ceva .. daca nu Mazda 3 e ok!
Toate 3 sunt o baza buna pentru tuning numai k cu Golful ne-am obisnuit si stim ce proiecte au iesit si au fost extraordinare. Dar sa nu uitam Mazda 3 LMX superba si sunt multe care dupa parerea mea sunt peste Golf. Sunt fan Japan poate judec si putin cu inima dar asta e parerea mea.
In poza e un exemplu de clean tuning superb dupa parerea mea.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	mazda 3 tuning.jpg
Views:	542
Size:	111.7 KB
ID:	412135  
Old 21-12-07, 20:18   #8
Bemelo
VW Driver

Stage 5

Bemelo's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by criss_cars View Post
Toate 3 sunt o baza buna pentru tuning numai k cu Golful ne-am obisnuit si stim ce proiecte au iesit si au fost extraordinare. Dar sa nu uitam Mazda 3 LMX superba si sunt multe care dupa parerea mea sunt peste Golf. Sunt fan Japan poate judec si putin cu inima dar asta e parerea mea.
In poza e un exemplu de clean tuning superb dupa parerea mea.
ma refeream si la modificarea motorului. 1.9tdi e pretabil pana la >200 cai..
Bemelo is offline   Reply With Quote
Old 21-12-07, 20:52   #9
criss_cars

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Echipa de sprijin]

De la 105 la 200+ probabil sti cazuri concrete mie mi se pare imposibil sa scoti doar din motor inca 95cp dar probabil sti cazuri concrete si asa o fi.....
Old 22-12-07, 07:28   #10
B-87-CTE
Dacia Driver

Stage 5

B-87-CTE's Avatar

Member of:
[DACIA]

ca sa scoti peste 200 de hp trebuie sa apelezi la creditul" pt orice"(pt orice ,orice?imaginati-va piticul vorbind peltic))

eu votez leon-ul ,chiar dc are tabla subtire si-i trosnesc plasticele din interior de mama focului ,e mai rar decat golful si arata mult mai bine alb ,de mazda ce sa zic nu am avut ocazia sa merg cu ea,dar ca aspect e ok...
Old 23-12-07, 11:55   #11
dragos1989

Stage 5

dragos1989's Avatar

Member of:
[SEAT]

golf V - e plin de ele
leon- e tot un g V ,numai ca mult mai frumos, nu stiu de ce zice b 87 cte ca trosnesc plasticele...sau poate se refera la faptul ca dupa multi km se intampla asta
mazda 3 - nu prea imi place aspectul exterior,insa are un plus la motorizare,si este si mai rara decat celelalte 2...eu zic sa te bagi la un test drive cu ele daca ai aceasta oportunitate,si sa vezi care iti place...Eu nu am condus golf 5 sau mazda 3,dar pot spune ca imi place la nebunie leon(am mai condus bora,a4,206,corsa, deci nu stiu daca e chiar un reper bun pentru tine...) succes la cumparaturi si sa ne spui si noua ce ai luat
Old 23-12-07, 15:35   #12
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]

Mazda are motor de ford pe ea,sa ti cont si de asta(nu e japoneza get beget)Intra pe forum la mazda si vei gasi acolo si niste raspunsuri in legatura cu ea.Nu sunt fan la nici una din cele enumerate de tine dar sunt destui cei care au avut probleme cu mazda din cauza motorului de ford(din ce am citit la ei pe forum).
Eu as merge pe golf 5 fiindac suntem o tara unde se cumpara(la revanzarea leon-ului vei pierde foarte multi bani,iar mazda 3 o vei vinde foarte greu si la fel cu deprecierea)
Old 24-12-07, 02:58   #13
B-87-CTE
Dacia Driver

Stage 5

B-87-CTE's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by dragos1989 View Post
golf V - e plin de ele
leon- e tot un g V ,numai ca mult mai frumos, nu stiu de ce zice b 87 cte ca trosnesc plasticele...sau poate se refera la faptul ca dupa multi km se intampla asta
nu e vb de numarul km-lor ,trosnesc datorita caltatii nu ti s-a intamplat niciodata ?
B-87-CTE is offline   Reply With Quote
Old 24-12-07, 09:40   #14
dragos1989

Stage 5

dragos1989's Avatar

Member of:
[SEAT]

noup...chiar mi se pare ca sunt bine facute...cel putin in comparatie cu noul focus mi se pare mult mai de calitate...
dragos1989 is offline   Reply With Quote
Old 24-12-07, 10:07   #15
B-87-CTE
Dacia Driver

Stage 5

B-87-CTE's Avatar

Member of:
[DACIA]

nu ma refeream dc ti s-a intaplat in leon ,si asa in general ....de exp mie imi trosneau la cielo
B-87-CTE is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -