Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 09-12-07, 23:01   #16
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Pareri despre ROVER MG ZS

Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni.Dar eu am fost si am vazut masina ...si i-am vazut si motorul.....si cred ca stiu sa fac diferenta intre v6 si 6 in linie.....si era mg din fabrica si de la mama lui.
Puya...eu vrb d e MG ZS......si daca u crezi ca pe mg s-au pus motoare de 1.4....plm
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 10-12-07, 03:17   #17
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

Quote:
Originally Posted by D_M_X View Post
Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni.Dar eu am fost si am vazut masina ...si i-am vazut si motorul.....si cred ca stiu sa fac diferenta intre v6 si 6 in linie.....si era mg din fabrica si de la mama lui.
Puya...eu vrb d e MG ZS......si daca u crezi ca pe mg s-au pus motoare de 1.4....plm

deci ce ai vazut tu nu prea se poate 6 in linie, si cum ti-am aratat si eu pe MG ZS s-au pus si motoare mici dar depinde de piata de vanzare.

PS: masina este cumva albastra si este la contempo constanta?
alex MG ZR 160 is offline   Reply With Quote
Old 11-12-07, 16:45   #18
maximilian

Stage 2

maximilian's Avatar

Talking Re: Pareri despre ROVER MG ZS

am avut rover 25 1.4 benzina 103 cai si rover 45 tot aceasi motorizare adica de honda nu de BMW si merge masina de numa numa e un vis prima am facuto praf a doua am vanduto din motive financiare dar sta foarte bine pe sosea nu am avut probleme cu nimic nici o piesa 25 aveaa75000km din 2000 si 45 din 2002 cu 90000 si am facut 20000 la fiecare si o fost ok de motor mai mare nu ma pot pronunta dar stai bine in ambele caroserii si pe sosea
tu alegi
maximilian is offline   Reply With Quote
Old 12-12-07, 10:30   #19
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

Intradevar este v6 ...am facut o grava eroare si am incurcat masinile(am vazut f multe si mi s-au amestecat creierii) ...oricum stiu cum sta un 45 pe strada(am condus unul destul de mult acum 7 ani). Oricum treaba a cazut asa ca se poate inchide.
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 12-12-07, 10:36   #20
Puya^WRX
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Puya^WRX's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[Kamikaze Racing Team]
[FORD]

Ma bucur ca te-ai convins....dar daca ZS a cazut ce vrei sa-ti iei?
Puya^WRX is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -