Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 26-12-07, 18:24   #31
Car Lover

Stage 4

Car Lover's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: VW GOLF IV sau Ford Focus [VA ROG MULT,RASPUNSURI]

o fi fost mashina d la test-drive da e putin probabil s o tina pan in 2007(aia d la reprezentanta)
Car Lover is offline   Reply With Quote
Old 07-01-08, 19:09   #32
rAdU87

Stage 5

rAdU87's Avatar

Member of:
[Fiat]

baga si u ceva poze cu masinutele
rAdU87 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-08, 19:36   #33
Rako

Stage 1

am vazut ca zicea cineva aici de distantele dintre orasele germane...repet,masina era a firmei si era folosita f rar,pt ca unchiul meu are exact aceeasi meserie [la ROBOT VW BAIA MARE] ca si tipul care conducea golful de care vorbesc ...conduce doar in oras cand si cand e nevoie,rar,deci nu vad de ce ar fi imposibil ca golful sa aiba doar atati km
[o sa pun poze cand le primesc,momentan nu stau acasa si nu le am decat acolo,dar primesc si pun ]
Rako is offline   Reply With Quote
Old 10-01-08, 19:41   #34
Rako

Stage 1

aaa sa nu uit SCOPUL CU CARE AM DESCHIS TOPICUL E PRACTIC COMPARATIA INTRE CELE DOUA VARIANTE DE MASINI LA CARE MA REFEREAM. [CU RECTIFICAREA CA GOLFUL ARE 101CP NU 90 CAT AM SCRIS IN PRIMA POSTARE]. SA PRESUPUNEM CA SUNT REALI KM, CA VAD CA NUMAI DE ASTA SE DISCUTA.PRESUPUNAND ASTA,A MERITAT GOLFUL, SAU FOCUSUL? LEGAT DE ASTA ERAM F CURIOS SA AUD PARERI
Rako is offline   Reply With Quote
Old 10-01-08, 21:52   #35
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

golful a meritat, eu cel putin as fi ales un golf .. insa avand in vedere banii care i-ai cheltuit nu a meritat nici una.. sau hai sa zic ca ar fi meritat focusul dar eu in cauza nu mi-as fi luat un focus cu atata banet si vraiste.. sa fim seriosi focusul e vraiste trebuie sa fi culturist sa o bagi in viteza

dolb is offline   Reply With Quote
Old 11-01-08, 14:02   #36
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

io nu va inteleg.....unde naiba faceti 20 de mii km sv- acasa ;acasa -sv...io nu inteleg io abia am facut 10 mii in 2 ani numai mers in bucuresti zi de zi si cateva iesiri ...nu inteleg

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 16-02-08, 02:53   #37
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

parerea mea.. mai puneai un ban dar uite ce luai !: http://home.mobile.de/home/showDetai...icleType=false

11602 euro / ( impartit ) la 1.19 ( care este valoarea TVA-ului ) = 9750 EURO !!!! + taxa de prima inmatriculare 800 euro = 10.500 .. si vorba aia GOLF 5, generatie noua! an mai nou
dolb is offline   Reply With Quote
Old 16-02-08, 08:10   #38
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

mie imi place Focus cum arata (ambele modele) mai mult decat golf. Intretinerea si fiabilitatea sunt pe picior de egalitate.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 16-02-08, 14:12   #39
alex*

Stage 3

alex*'s Avatar

clar golfu!! eu unul nu compar golfu cu focusu chiar daca este mai scump cu 700 euro. Cred ca a facut o alegere buna tatal tau
alex* is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -