Consiliere achizitie autoAi o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui
Salut! As vrea sa-mi iau si eu o masina noua (5 usi) care sa coste maxim 11000 Euro..nu prea sunt pasionat de masini..vreau doar sa ma duca unde am nevoie (in oras dar sa nu ma chinui cu ea nici in afara)..am tot cautat si singurele care au ramas sunt Corsa si Ibiza..la Corsa nu sunt foarte multe dotari la pretul asta..Ibiza e frumusel..dar parca totusi nu e ca un Opel...ati putea sa-mi dati un sfat? Multzam
Salut! As vrea sa-mi iau si eu o masina noua (5 usi) care sa coste maxim 11000 Euro..nu prea sunt pasionat de masini..vreau doar sa ma duca unde am nevoie (in oras dar sa nu ma chinui cu ea nici in afara)..am tot cautat si singurele care au ramas sunt Corsa si Ibiza..la Corsa nu sunt foarte multe dotari la pretul asta..Ibiza e frumusel..dar parca totusi nu e ca un Opel...ati putea sa-mi dati un sfat? Multzam
Roaga un moderator sa mute topicul la consiliere auto.
eu unul as alege ibiza...cu toate k e de catziva ani in fabricatzie vorba lui HMiller. mi se pare mai "placut" designul la ibiza dekt cel de la corsa...si interiorul e mult mai dragutz....
Quote:
Originally Posted by UNLORD
Corsa in 3 usi sau Mazda 2. Ibiza o sa iasa din fabricatie si o sa o revinzi mai prost decat Corsa (care e model relativ nou).
in caz k nu ai citit omul a spus k nu e pasionat de masini si k vrea doar sa mearga cu ea unde are treaba...deci ce sens are sa se gandeasca la o revanzare de pe acum? depinde si de ktzi km face cu ea si de cum o intretzine....oricum de multzi factori
corsa... pt ca-s fan opel) si imi place... arata mai bine ca ibiza... e mai spatioasa... si a fost desemnata si masina anului 2007 in ro si pe locu 2 in europa...
ok..da` stie cineva mai multe detalii despre oferta de la Corsa Edition? dotarile alea care sunt scrise acolo sunt adaugate la dotarile standard de la Essentia? k io nu ma prind ? si despre motor nu scrie nimic..
Si eu tot asa, am avut un buget redus si a trebuit sa aleg intre o masina de clasa mica, si am ales ibiza peste corsa, polo, colt, fiesta si ce mai exista in clasa mica... si consider ca am facut o alegere buna.