Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 24-02-07, 15:31   #1
Cosmin.

Stage 1

Cosmin.'s Avatar

Default Mitsubishi Lancer X

Deocamdată se pare că va fi disponibilă cu următoarele motorizări:
1.5 dohc mivec 110hp
1.8 dohc mivec 140hp
2.0 tdi diesel 140hp
2.0 dohc mivec turbo 240hp LANCER RALLIART (detuned)
M-ar interesa varianta diesel, acum īntrebarile...
- cānd va fi disponibilă? Oricum nu mă grăbesc, achiziţia e programată pe la finalul lui 2008;
- cam la ce preţ o veni varianta diesel?
- cam atāt, poate īmi mai vin pe drum idei
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	lancer.jpg
Views:	244
Size:	618.4 KB
ID:	221889  
Cosmin. is offline   Reply With Quote
Old 03-03-07, 20:07   #2
petreals
Mitsubishi Driver

Stage 5

petreals's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
Default Re: Mitsubishi Lancer X

din ce stiu eu...noul lancer o sa fie lansat in RO la vara...deci mai ai ceva de asteptat
petreals is offline   Reply With Quote
Old 06-03-07, 18:22   #3
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]

Merita asteptarea,zic eu.....numa incearca sa nu iti iei varianta diesel ca nu prea se preteaza la asa o masina motorul diesel
HOT is offline   Reply With Quote
Old 09-03-07, 11:38   #4
VS-99-BYE

Stage 4

Quote:
Originally Posted by HOT View Post
Merita asteptarea,zic eu.....numa incearca sa nu iti iei varianta diesel ca nu prea se preteaza la asa o masina motorul diesel
Si de ce adica nu se preteaza? Daca ai argumente explica-i omului ca sa inteleaga ca asa pot sa spun si eu sa nu-si ia varianta pe benzina ca nu se preteaza.
VS-99-BYE is offline   Reply With Quote
Old 14-03-07, 18:36   #5
Cosmin.

Stage 1

Cosmin.'s Avatar

Bye, stai calm.

Hot, diesel-ul ăla de 140CP se pretează la un ECU remap şi dus la 180-190CP lejer. Se pretează la Lancer X, că doar nu e Evo X. Şi eu maşina o iau nu pentru curse or smth, ci ca să pot să merg şi la munte/mare/picnic fără staţia Rompetrol după mine

Eventual şi pentru a umili pe autostradă un BMW plin de jmecheraşi
Old 15-03-07, 13:33   #6
VS-99-BYE

Stage 4

Quote:
Originally Posted by Cosmin. View Post
Bye, stai calm.

Hot, diesel-ul ăla de 140CP se pretează la un ECU remap şi dus la 180-190CP lejer. Se pretează la Lancer X, că doar nu e Evo X. Şi eu maşina o iau nu pentru curse or smth, ci ca să pot să merg şi la munte/mare/picnic fără staţia Rompetrol după mine

Eventual şi pentru a umili pe autostradă un BMW plin de jmecheraşi
On topic: Corect, si ai si consum bun si putere cand ai nevoie.
Off topic: Daca ai mentionat Rompetrol inseamna ca de acolo alimentezi? Ce parere ai despre efix?
VS-99-BYE is offline   Reply With Quote
Old 19-03-07, 16:56   #7
Cosmin.

Stage 1

Cosmin.'s Avatar

OT: de alimentat deocamdată alimentez de la OMV. Mă gândesc serios să schimb "providerul", am folosit mult timp şi Lukoil şi nu prea am fost mulţumit.
Problema mea e că maşina actuală e un diesel clasic, care nu se prea pupă cu Euro4/Euro5, trebuie să tot bag aditivi and stuff şi mi-e că injectoarele nu or să mai ţină mult... Anyway, ar fi de discutat asta, dar pe un topic separat şi foarte serios, am motorul refăcut de 2 ani şi deja un injector gâfâie dimineaţa
Old 07-11-07, 18:07   #8
The Nashu'

Stage 2

The Nashu''s Avatar

lancerul a aparut deja ntrati pe site
The Nashu' is offline   Reply With Quote
Old 07-11-07, 22:09   #9
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

...sincer....dupa parerea mea e pacat sa vezi un subaru impreza sau un lancer....stock cu motor de 120 - 140 hai si 160 de cai.....astea sunt masini sport prin conceptzie fratilor...ai bani de una...i-ati wrx respectiv evo x....si kred k la asta se referea si mai sus cu comm-ul k nu se preteaza motorina...desi sunt fan diesel....in cazul asta nu sunt de acord cu motorizare diesel la asa masina
rocky_cosmin89 is offline   Reply With Quote
Old 24-11-07, 11:09   #10
mihaescubogdan

Stage 2

frumos noul model dar in romania se comercializeaza cu niste motorizari care lasa de dorit. mcar trebuisa puna motorul de 2.0 l 152cp de pe piata USA cel mai mare e cel de 2.0 diesel de la vw de 140 cp si 1.5 benzina 109. astea nu sunt motorizari
mihaescubogdan is offline   Reply With Quote
Old 24-11-07, 11:29   #11
petreals
Mitsubishi Driver

Stage 5

petreals's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
Originally Posted by rocky_cosmin89 View Post
...sincer....dupa parerea mea e pacat sa vezi un subaru impreza sau un lancer....stock cu motor de 120 - 140 hai si 160 de cai.....astea sunt masini sport prin conceptzie fratilor...ai bani de una...i-ati wrx respectiv evo x....si kred k la asta se referea si mai sus cu comm-ul k nu se preteaza motorina...desi sunt fan diesel....in cazul asta nu sunt de acord cu motorizare diesel la asa masina
dc te-ai uita putin la istoria lancer vei observa contradictoriul...si nu ai mai spune ca sunt masini sport prin conceptie...ca ni s-a creat noua o imagine asa de masina sport...si de aici cand spui lancer sau impreza te gandesti la surorile cele mai performante si muuult mai consacrate...gen wrx sti sau evo

iar legat de motorizari diesel...nici eu nu inteleg motorizari diesel pe masini gen jaguar...dar uite ca exista!
ex Lexus IS 220D
ex Renault Clio 1.5 dCi

Lexus CT200h driver
Old 24-11-07, 12:00   #12
andrei.badea

Stage 4

andrei.badea's Avatar

Off-Topic: Chestia cu motorizari diesel si benzina sunt strict pentru a satisface cererea. Fiecare isi ia masina care ii place, cum ii place.
On-Topic: Modelul din cate stiu e disponibil in Romania. Cel putin am vazut k la Mitsubishi in Pitesti exista deja masina de teste. Iar pretul pe la vreo 20.000 cu cva optiuni pe ea. La siab era un model destul de bine echipat, la 22.000. Numa k nu am retinut motorizarea. Oricum masina merita. Pozitia la volan e fff buna, cutia precisa si bine facuta, si un interior placut si practic.
Old 24-11-07, 12:38   #13
mihaescubogdan

Stage 2

Quote:
Originally Posted by andrei.badea View Post
Off-Topic: Chestia cu motorizari diesel si benzina sunt strict pentru a satisface cererea. Fiecare isi ia masina care ii place, cum ii place.
On-Topic: Modelul din cate stiu e disponibil in Romania. Cel putin am vazut k la Mitsubishi in Pitesti exista deja masina de teste. Iar pretul pe la vreo 20.000 cu cva optiuni pe ea. La siab era un model destul de bine echipat, la 22.000. Numa k nu am retinut motorizarea. Oricum masina merita. Pozitia la volan e fff buna, cutia precisa si bine facuta, si un interior placut si practic.
dar motorizari destul de slabe
mihaescubogdan is offline   Reply With Quote
Old 24-11-07, 15:49   #14
petreals
Mitsubishi Driver

Stage 5

petreals's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
Originally Posted by mihaescubogdan View Post
dar motorizari destul de slabe
si dece ar fi slab dieselul ala de la VW de pe lancer?...singura motorizare ce pare slaba e cea de 1.5 benzina ce provine de la colt...dar si aceea e introdusa cu un motiv f bine stabilit
- Copyright 2026 4Tuning -