![]() |
Mitsubishi Lancer X
1 Attachment(s)
Deocamdată se pare că va fi disponibilă cu următoarele motorizări:
1.5 dohc mivec 110hp 1.8 dohc mivec 140hp 2.0 tdi diesel 140hp 2.0 dohc mivec turbo 240hp LANCER RALLIART (detuned) M-ar interesa varianta diesel, acum īntrebarile... - cānd va fi disponibilă? Oricum nu mă grăbesc, achiziţia e programată pe la finalul lui 2008; - cam la ce preţ o veni varianta diesel? - cam atāt, poate īmi mai vin pe drum idei :rolleyes2 |
Re: Mitsubishi Lancer X
din ce stiu eu...noul lancer o sa fie lansat in RO la vara...deci mai ai ceva de asteptat
|
Merita asteptarea,zic eu.....numa incearca sa nu iti iei varianta diesel ca nu prea se preteaza la asa o masina motorul diesel
|
Quote:
|
Bye, stai calm.
Hot, diesel-ul ăla de 140CP se pretează la un ECU remap şi dus la 180-190CP lejer. Se pretează la Lancer X, că doar nu e Evo X. Şi eu maşina o iau nu pentru curse or smth, ci ca să pot să merg şi la munte/mare/picnic fără staţia Rompetrol după mine :) Eventual şi pentru a umili pe autostradă un BMW plin de jmecheraşi :lol: |
Quote:
Off topic: Daca ai mentionat Rompetrol inseamna ca de acolo alimentezi? Ce parere ai despre efix? |
OT: de alimentat deocamdată alimentez de la OMV. Mă gândesc serios să schimb "providerul", am folosit mult timp şi Lukoil şi nu prea am fost mulţumit.
Problema mea e că maşina actuală e un diesel clasic, care nu se prea pupă cu Euro4/Euro5, trebuie să tot bag aditivi and stuff şi mi-e că injectoarele nu or să mai ţină mult... Anyway, ar fi de discutat asta, dar pe un topic separat şi foarte serios, am motorul refăcut de 2 ani şi deja un injector gâfâie dimineaţa :( |
lancerul a aparut deja ntrati pe site
:D |
...sincer....dupa parerea mea e pacat sa vezi un subaru impreza sau un lancer....stock cu motor de 120 - 140 hai si 160 de cai.....astea sunt masini sport prin conceptzie fratilor...ai bani de una...i-ati wrx respectiv evo x....si kred k la asta se referea si mai sus cu comm-ul k nu se preteaza motorina...desi sunt fan diesel....in cazul asta nu sunt de acord cu motorizare diesel la asa masina :)
|
frumos noul model dar in romania se comercializeaza cu niste motorizari care lasa de dorit. mcar trebuisa puna motorul de 2.0 l 152cp de pe piata USA cel mai mare e cel de 2.0 diesel de la vw de 140 cp si 1.5 benzina 109. astea nu sunt motorizari
|
Quote:
iar legat de motorizari diesel...nici eu nu inteleg motorizari diesel pe masini gen jaguar...dar uite ca exista! |
Off-Topic: Chestia cu motorizari diesel si benzina sunt strict pentru a satisface cererea. Fiecare isi ia masina care ii place, cum ii place.
On-Topic: Modelul din cate stiu e disponibil in Romania. Cel putin am vazut k la Mitsubishi in Pitesti exista deja masina de teste. Iar pretul pe la vreo 20.000 cu cva optiuni pe ea. La siab era un model destul de bine echipat, la 22.000. Numa k nu am retinut motorizarea. Oricum masina merita. Pozitia la volan e fff buna, cutia precisa si bine facuta, si un interior placut si practic. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:10. |
- Copyright 2026 4Tuning