Consiliere achizitie autoAi o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui
imi puteti spune si mie, cei care detin Astra (pe benzina) de preferat cati km duce motoru' neumblat la el?(exceptand ulei si alte nimicuri)
am auzit k este fiabil dar cat duce?? :>
imi puteti spune si mie, cei care detin Astra (pe benzina) de preferat cati km duce motoru' neumblat la el?(exceptand ulei si alte nimicuri)
am auzit k este fiabil dar cat duce?? :>
totul depinde cum o folosesti masina sau in ce conditi este condusa sa te tina mult trebuie sa ai foarte mare grija de ea si sa faci foarte multe sacrifici care putini sunt aceia care fac asta ,depinde de fiecare om problema asta
ok... atunci imi ziceti si mie ce masina pe benzina as putea lua cat mai noua (minim 2002) si sa aiba cat mai multe optiuni (climatronic si abs neaparat) in 8000e in romania si cam 7000 din germania! eu ma gandeam la astra dar ma gandesc k mai sunt si alte optiuni...astept sa-mi ziceti voi si am uitat sa mentionez: sa fie cat mai fiabila!
vw polo 1.4
opel corsa 1.2 , 1.4
opel astra g 1.4 ,1.6
vw golf 4 1.4 ,1.6
ETC.
este mai greu sa gasesti cu climatronic la pretul asta mai ales dupa 2002 ,si pb cu fiabilitatea toate sunt fiabile atata timp cit mergi corespunzator cu ea,
bafta