Buna ziua! De ceva timp tot caut o maşina pe net… (eu caut tata plateste maşina

). Banii disponibili, cam 8000-8500 euro. Se poate face sforţare de sa zicem 1000 dar doar daca e ceva care isi merita cu adevărat banii. Aaa o berlina se doreste cu cosum cat de cat decent, dar vreau si eu acolo 100 de caluti, ca nu mai este mult pana imi iau permis de conducere. Diesel sau benzina… aaa si inca ceva minim 2001. nu vreau piele sau mai stiu eu ce dar un aer conditionat sa fie acolo minim. Deci astept sugestii… am vazut niste site-uri interesante… tata zice de un astra dar nu prea imi convin motorizarile 2.0diesel si doar 100 cai putin, sa zic asa, pt. cat manaca. Megane-ul 1.9dci de 120 de cai e ok, insa e urat cel vechi. E absolut superba versiunea noua(se vrea neaparat sedan) dar din 2003 nu prea gasesti dci-ul… cel putin nu in suma de care dispun.
Sites(nu e pb sa mearga tata afara, caci cunoaste niste oameni care fac mereu excursii si vin cu masini asa ca look here:
Astra e scump rau dar este bora:
http://eng.autoscout24.com/home/inde...roto=8000&zip=
Si multe altele…
Deci astept sugestii de marci modele si motorizari…
imi surade mie un audi a4 de prin 2002 cu 1.8t, dar consumul o sa fie dureros... stiti careva cam cat papa o masinutza d'aia, asa de curiozitate?