Quote:
Originally Posted by obrazNICK
Ia golfu nu`ti bate capul cu troaca aia , o sa te stoarca de bani si ai sa te chinui sa scapi de ea apoi fara prea mare succes...parerea mea
|
Ca fan BMW, cu durere, recunoasc ca e asa. Daca proprietarul ar fi putut sa rezolve, ar fi rezolvat. Eu am un 540 din '96 si 2 ani a stat in service, inca nu e gata, desi i haven't spared a penny. Chiar daca motorul nu e, altceva va fi. Iar un fost 740-750 pe care s-a pus un motor de 325tds, iti spune ca tu defapt cauti problemele cu lumanarea. Cand ai un BMW mare, costul carburantului ajunge sa fie ultima ta problema. Mult mai arzatoare e intretinerea, indiferent de motor. Sincer, de curiozitate, mi-am calculat banii pe benzine before/after masina mare - inainte, pe un 206 1.4hdi, 3mil/luna. Dupa, pe 540i, 5 mil/luna. Jaguar XJR, 4.5mil luna. Deci altele vor fi problemele tale, nicidecum consumul. Chestia asta e propagata de oameni care n-au condus vreodata o masina de peste 200cp. Daca vrei masina premium, cauta un 7 bine intretinut. Daca te impovareaza impozitul, ia 730i sau 730d (ambele sub 3000cmc, deci sub 12mil impozit) desi benzina e muuult superioara dieselului (si si mai ieftina) Daca ceea ce conduci nu te intereseaza si vrei sa ajungi doar de la a la b, ia golf. Iti urez succes! Numai bine