Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 16-08-07, 01:18   #1
supreme88

Stage 2

Default ford mondeo

as vrea sa-mi iau un ford mondeo si omu mai are garantie la el. daca o cumpar pastrez garantia sau o pierd? si aceasi intrebare o am si in leg,.cu casco.
supreme88 is offline   Reply With Quote
Old 16-08-07, 02:00   #2
FIGHET

Stage 5

FIGHET's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: ford mondeo

o pasreaza!!!!!
FIGHET is offline   Reply With Quote
Old 16-08-07, 13:11   #3
vectra_gts

Stage 5

vectra_gts's Avatar

o pastreaza dar degeaba ca sunt masini proaste
vectra_gts is offline   Reply With Quote
Old 16-08-07, 13:19   #4
autoad

Stage 3

autoad's Avatar

nu-i asa nu sunt masini proaste ...toata lumea da ca fordul ii de rahat dar nu ii chiar asa ..am avut 2 forduri pana acum un focus si un mondeo si s-au comportat super
autoad is offline   Reply With Quote
Old 17-08-07, 22:30   #5
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

....am avut ocazia sa conduc un mondeo 2,2 tdci cu paketul titanium x.....ce pot sa spun.....e impecabila masina....am ramas cu o impresie f buna despre mondeo.....cine isi da cu parerea aiurea....mai intai sa conduca masina....si dupa sa zica ce are de zis ....e adevarat k ala e si model sport.....modelele cu motoare mai mici si mai slabutze....nuj...poate se comporta altfel....dar nu am condus deci nu am de unde sa shtiu....in rest....k design....mi se pare ok....
rocky_cosmin89 is offline   Reply With Quote
Old 18-08-07, 11:50   #6
autoad

Stage 3

autoad's Avatar

rocky ai dreptate depinde f mult si d motorizarea pe care o ai pe masina...daca iti iei un mondeo de 90cp clar ce te poti astepta la o masina grea cu caluti putini si dupa aia ii logic sa te apuci sa zici ca nu is de treaba ..dar sa conduci una de 131 cp sau cum ai zis tu de 155 cp este alta poveste...acum sa o luam si pe partea cealalta ( focus motor diesel mai galagios decat alte marci)
autoad is offline   Reply With Quote
Old 19-08-07, 02:04   #7
FIGHET

Stage 5

FIGHET's Avatar

Member of:
[Opel]

Cine Vb Aiurea Nare Ce Face Va Zic Eu !!!
FIGHET is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -