Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 10-08-07, 14:44   #1
alinamustiata

Stock

Default Vreau un sfat

Am cumparat un ww Golf V 1,6 benzina, data fabricatiei 11.2005 de la o persoana care l-a adus din Germania.La o luna de zile s-a defectat cutia de viteze.Am fost la reprezentanta ww si mi s-a spus ca masina este in garantie dar am o problema, pe documentul pentru service(service plan) al masinii lipseste stampila reprezentantei din Germania de unde a fost cumparata.
Aveti cunostinta despre o firma care se poate ocupa de obtinerea acestei stampile din Germania ?
alinamustiata is offline   Reply With Quote
Old 12-08-07, 01:23   #2
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Default Re: Vreau un sfat

in primul rand, du-te la vw si da-le seria de la masina ta , sa o verifice in baza lor de date sa vada dak pot sa obtina ceva, iar dak nu au nimic acolo.....inseamna k cel kre a avut masina nu a dus-o la un service autorizat.....
e posibil sa se fi umblat la motor si sa ii fi facut ceva rau...depinde....sunt multe posibilitati....in cutia de viteze zic eu nu prea avea cum sa umble....pt k practic e o cutie/...nu o poti desface dekt dak s-a defectat k altfel nu are rost.....si in general se skimba nu se repara..., iar k sa o strici.....trebuie sa intri cu turatia in zona rosie.....deci....vezi si tu ce si cum faci .....mai mult nu am cu ce sa te ajut....poate altcineva...
rocky_cosmin89 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-07, 23:49   #3
alex_g
Guest

Verifica daca e furata ma intai.
  Reply With Quote
Old 13-08-07, 00:07   #4
FIGHET

Stage 5

FIGHET's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by alex_g View Post
Verifica daca e furata ma intai.
aiurea si tu omu vrea sa faca masina ca este stricata si tu spui so verivice aiurea
FIGHET is offline   Reply With Quote
Old 13-08-07, 10:05   #5
sponsoru

Stage 5

sponsoru's Avatar

ca sa strici o cutie trebuie sa intri "in zona rosie"..? wow ce chestie...asta nu am mai auzit-o .. doamna a intrebat daca "stiti pe cineva care poate obtine stampila".. iar raspunsurile sunt mergi si da-le seria de la motor.. Pentru ce?!!! ps: si nu vad ce legatura are faptul ca ar fi furata..?! absolut irelevant

sponsoru is offline   Reply With Quote
Old 13-08-07, 15:56   #6
alinamustiata

Stock

Masina a fost verificata la reprezentanta ww si exista in baza lor de date.Cei de la reprezentanta ww au spus ca daca as fi avut acea stampila ar fi reparat-o in baza garantiei.
alinamustiata is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -