Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 28-07-07, 23:20   #1
umf_student

Stage 3

Unhappy Ce sa aleg ?

Am 1000 euro k sa imi cumpar masina. Din Romania la banii astia decat Dacie sau Oltcit pot sa cumpar. Ma gandeam sa iau din afara una,fara a o inmatricula in Romania. Intrebarea e urmatoarea: Cat timp pot sa circul cu ea fara sa o inmatriculez si ce taxe trebuie sa platesc? Am inteles k dak ies cu ea o data la 3 luni cu ea din tara as mai putea sa o tin inca 3 luni. Deci sunt pe dinafara .... asigurarea trebuie platita in tara de unde o iau dak nu o inmatriculez, nu ? Cam la cat m-ar ajunge sa pot circula cu ea in Romania (cat de cat legal) ? Ce parere aveti ?
umf_student is offline   Reply With Quote
Old 28-07-07, 23:30   #2
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: Ce sa aleg ?

da u nu iti luasei clio3?
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 29-07-07, 00:28   #3
umf_student

Stage 3

Salut!Am postat pt un amic.Al meu uitel https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/45123-renault-clio-3-1-5-dci.html
umf_student is offline   Reply With Quote
Old 25-01-08, 00:42   #4
Catalin93

Stage 2

Ce zici de Opel Kadett E 1600 cm, 2 usi la 1200 E, sau lancia prisma 1300 cm + GPL la 1200, inmatriculate si stare buna Tel. 0723.265. 305
Catalin93 is offline   Reply With Quote
Old 25-01-08, 19:43   #5
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by umf_student View Post
Am 1000 euro k sa imi cumpar masina. Din Romania la banii astia decat Dacie sau Oltcit pot sa cumpar. Ma gandeam sa iau din afara una,fara a o inmatricula in Romania. Intrebarea e urmatoarea: Cat timp pot sa circul cu ea fara sa o inmatriculez si ce taxe trebuie sa platesc? Am inteles k dak ies cu ea o data la 3 luni cu ea din tara as mai putea sa o tin inca 3 luni. Deci sunt pe dinafara .... asigurarea trebuie platita in tara de unde o iau dak nu o inmatriculez, nu ? Cam la cat m-ar ajunge sa pot circula cu ea in Romania (cat de cat legal) ? Ce parere aveti ?
nu trebuie sa iesi cu ea la 3 luni, nu te contabilizeaza nimeni cand intri si cand iesi cu ea din tara! Ai putea s-o lasi pe numele proprietarului initial si sa faci procura notariala, sau, daca ti-e prieten sau ceva, sa faci asigurarea masinii pe numele tau, iar la utilizator sa te treci pe tine. Asigurare si impozit trebuie platit in tara in care e inmatriculata. cu astea 2 platite, si daca esti trecut in asigurare ca utilizator, n-o sa ai nici un fel de problema.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 27-01-08, 00:38   #6
FIGHET

Stage 5

FIGHET's Avatar

Member of:
[Opel]

este cam greu sa faci chestia asta mai bine ai cumpara una cum este mai sus lancia sau opel kadet
FIGHET is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -