Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 21-08-07, 12:38   #16
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: help! :P

prefer un vw din 96 in locul unui renault din 2002... e vorba de calitatea constructiei si de motor...
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 22-08-07, 15:07   #17
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

cu 6000 euro poti lua un Cielo de prin 2004-2005. Intr-adevar, Cielo e o idee mai slab decat VW sau Renault, dar depinde la ce... sunt masini fiabile, au o putere destul de buna (~84cp sau ~90cp cel dohc 16v), un consum de ~10% in oras si ~7% in afara (cu +1% pt dohc), dar, intr-adevar, un foarte mare confort nu iti ofera. totusi, intre un Cielo cu 2-3 ani vechime si orice altceva de 10-12-14 ani si 150-200.000 km la bord (daca nu si mai mult, ca se poarta datul km inapoi la ~125.000 ), eu asi alege Cielo. Si, de fapt, asta am si facut, am luat un Cielo standard nou-nout de la dealer, decat sa aleg o "straina" Sh la care poti avea surprize (mai mari sau mai mici).
aa, sa nu mai vorbesc de costurile de intretinere, care la Daewoo sunt muuuult mai mici decat la VW, Renault sau Ford (astia sunt chiar nesimtiti).
Consumul mai mare al unei masini... eu zic ca nu e chiar un factor de luat in seama (bine, nu un consum de 15-20% sau chiar si mai mare). In cati ani ai amortiza diferenta de la consum?!? 10 ani?
Am prieteni care si-au luat masini SH: Peugeot 205, Golf 4, Golf 3... la toate, dar absolut toate, au aparut probleme dupa cumparare, la unele chiar probleme grave. Masinile, fiind relativ vechi, avea multi km la bord si, logic, piesele erau obosite si neschimbate la timp.
Totusi, daca ai un maaaare noroc, poti sa gasesti o masina mai veche straina, dar in stare buna. repet: maaaare noroc !
Sunt curios de alegerea facuta.
Old 22-08-07, 18:34   #18
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

e adevarat ca in gama asta de preturi cielo e o optiune buna de luat in considerare... da afirmatia ta: ''o idee mai slab decat vw'' nu e adevarata... cielo este cu mult mai slab ca un vw... interioru pica, singurul care mai ramane este motorul si ala la modelele nexia, cele originale coreene
Old 22-08-07, 18:46   #19
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Nu...poate m-am exprimat gresit. Un Cielo din 2003-2004 nu este cu mult mai slab decat un Golf sau stiu eu ce alta masina de prin 93-94. Aici ma refer la faptul ca cele mai vechi au uzura fizica si morala. Eu nu cred ca este cu muuult mai slab.
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 22-08-07, 19:01   #20
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

a:P acum am inteles... aici ai dreptate. am crezut ca faceai o comparatie intre un cielo 2004 si un golf2004 de ex... comparatie care nu poate fi facuta
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -