Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 31-08-18, 08:02   #1
MoshuXXL

Stock

MoshuXXL's Avatar

Default Mașină de familie nouă 13000 euro

Salut colegi forumiști. Vă solicit niște sfaturi īn vederea achiziţionării unui autoturism nou prin programul Rabla 2018. Am 12.000 euro plus voucher Rabla 1.400 euro. Mașina achiziționată va fi una de familie, folosită 30% urban și 70% extraurban,rulaj cam 10-12000 km/an. O caracteristică importantă este dimensiunea portbagajului, care trebuie să cāt mai īncăpător. Din acest motiv aș prefera break, dar din considerente bugetare iau īn considerare și hatchback sau crossover cu portbagaj de minim 370-380l. La motorizare nu am preferințe privind tipul de motor, doar să nu fie submotorizată rău. Mașina pe care o voi cumpăra va fi folosită pentru nevoile familiei īn următorii 10 ani probabil, deci mă interesează și aspecte cum ar fi termen de garanție, fiabilitate, costuri īntreținere, taxe și impozite, etc.
Pānă acum din ce oferte am primit se pare că aș putea cumpăra Ford Focus Hatchback 1.0 100CP/125CP, Ford Ecosport 1.0 100CP. Am cerut și de la Opel, dar nu am primit īncă ofertele pentru Rabla. Cred că m-aș īncadra la Opel Astra Hatchback sau Sedan, Opel Crossland X. Cei de la Skoda mi-au trimis oferta cu prețurile de listă și dau ofertă personalizată doar dacă mă duc la reprezentanță. Skoda Rapid pare a fi īn buget, Octavia nu cred.
MoshuXXL is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -