Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 20-07-07, 22:14   #46
God_Speed

Stage 3

God_Speed's Avatar

Default Re: Opinia voastra, va rog!

Asta e masina, merge sa o faci sa arate cat de cat ca cea sport in doua usi? Fara sa modifici nimic la caroserie, deci sa ramana in patru usi si sa schimbi doar vopseaua, faruri, grila, barile de protectie, jenti, si interior? Cam la ce pret ar ajunge toate astea? Daca ar fi sa schimb motorul, pot sa adaptez orice motor la ea? Si pot sa o inmatriculez? Platesc taxe in plus???
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Ford.JPG
Views:	44
Size:	333.1 KB
ID:	307731   Click image for larger version

Name:	Ford2.JPG
Views:	41
Size:	188.8 KB
ID:	307732   Click image for larger version

Name:	Masinaspate.JPG
Views:	37
Size:	171.3 KB
ID:	307733  

Click image for larger version

Name:	Oa.jpeg
Views:	45
Size:	122.9 KB
ID:	307734  
Old 21-07-07, 01:33   #47
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by God_Speed View Post
Asta e masina, merge sa o faci sa arate cat de cat ca cea sport in doua usi? Fara sa modifici nimic la caroserie, deci sa ramana in patru usi si sa schimbi doar vopseaua, faruri, grila, barile de protectie, jenti, si interior? Cam la ce pret ar ajunge toate astea? Daca ar fi sa schimb motorul, pot sa adaptez orice motor la ea? Si pot sa o inmatriculez? Platesc taxe in plus???
in primul rand.. cea sport in 2 usi e un chevrolet camaro
si tu vrei sa cumperi un Ford in 4 usi sa il faci sa "semene" cu un camaro..no way..o sa arate oribil
mai gandeste-te odata sau de 2 ori inainte sa vrei sa cumperi masina aia( vezi abitipildele cu comete si alte prostii)
sa zicem k ai putea sa o faci sa arate mai intresant..dar in nici un caz nu o sa arate ca masina din poza (camaro )
nu poti adapta orice motor.. acum cativa ani se puteau face adaptari cat de cat(din ce am inteles) dar la noi in tara nu mai permite legea asa ceva..trebuie sa fie motor de ford , montat pe acel model in anii de constructie ( deci nu pe un taunus model anterior sau urmator , sa zicem - asta a fost mai mult de exemplu zisa, ca sa fie clar ce am vrut sa zic)
si nu trebuie sa fie cu mai mult de 40% mai puternic decat cel pe care il are montat acum
sa o inmatriculezi ? adica nu e inmatriculata in romania? sau a fost inmatriculata si e radiata? daca e radiata.. si tu chiar vrei sa o faci..ar trebui sa o iei ieftin rau de tot..nu la 900 euro cat ai zis tu acolo
nu poti monta A/c pe ea ,fara sa dai o groaza de bani ( nu face masina atat) si o sa ai batai de cap cu adaptarile si poate chiar probl de functionare
deci..ca sa iti raspund la intrebare, chit k te dezamagesc.. eu zic ca nu merita sa o iei pe asta sa o faci
incearca altceva.. uita-te in continuare pe piata auto
o sa gasesti ceva mai usor de modificat , care sa arate mai bine .. ai sa vezi..trebuie sa fie
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 21-07-07, 11:23   #48
God_Speed

Stage 3

God_Speed's Avatar

You got a point! Masina e inmatriculata, dar ma gandeam ca daca faci schimbari majore trebuie sa o inmatriculezi din nou. Stiu ca nu are cum sa arate ca acel Camaro (daca asta e masina). E prea bestiala masina respectiva. Oricum, mersi de informatii, o sa caut in continuare
God_Speed is offline   Reply With Quote
Old 24-07-07, 13:44   #49
bogdyMND

Stage 4

bogdyMND's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[DACIA]

Dc vrei masina mai veche si criminala iti recomand asta ->https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/46858-vand-renault-5-gt-turbo.html (isi merita toti banii) sau asta ->https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=46858
P.S Nu am absolut nici o legatura cu proprietarii....dar as da banii pe astea imediat (dc i-as avea)
bogdyMND is offline   Reply With Quote
Old 24-07-07, 14:19   #50
God_Speed

Stage 3

God_Speed's Avatar

E acelasi link de doua ori. Am mai vazut masina, dar nu imi place. Poate un pasionat ar cumpara-o, dar eu nu ma omor dupa cutii de chibrituri. Mersi oricum ca ai incercat sa ma ajuti!
Old 24-07-07, 20:46   #51
di48lo

Stage 5

Si eu mi-as lua un Astra. Prietenul meu a cumparat una, un 1.7D si e foarte buna. Masina a fost adusa din Germania, e din 2001 si pana acuma a trebuit sa schimbe ceva rulmenti, curea... cam atat. Si Astraurile se pot modifica usor si fain.
Sa nici nu te uiti la masini mai vechi de 15 ani, oricit de tari o fi. Nu merita. Si materialul se "imbatraneste", o sa ai multe probleme.
Calibra consuma... cam 8-10, depinde ce motor, tractuine fata sau integrala, cum o conduci etc.
di48lo is offline   Reply With Quote
Old 24-07-07, 20:49   #52
di48lo

Stage 5

... Am uitat. Sa fii atent la masinile tunate. Alea pot avea cele mai multe probleme. Chiar daca este modificat bine (motorul), motorul se uzeaza mai repede.
di48lo is offline   Reply With Quote
Old 25-07-07, 12:25   #53
corina_bc

Stock

corina_bc's Avatar

Buna! Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Nu ma pricep la masini si as dori cateva pareri din partea unor cunoscatori. Am nevoie de o masina care sa arate bine la exterior, sa fie eleganta si nu sport, dar rezistenta, destul de puternica dar sa nu consume mult, sa pot sa fac cu ea si 500 de km pe zi si sa nu coste mult intretinerea ei, sau piesele. Trebuie sa atraga privirile celorlalti dar sa-mi fie de ajutor in afaceri. Pretul nu e prea important, dar sa zicem pana in 25000 una noua. Va rog mult ajutati-ma sa ma decid.
corina_bc is offline   Reply With Quote
Old 25-07-07, 23:54   #54
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

pai ca fiabilitate la motor e clar ca iti trebuie una nemteasca sau asiatica... ce zici de un passat? sau un mondeo nou? nu stiu exact daca se incadreaza dar asa ar trebui... eventual un avensis da e cam batraneasca desi e o masina buna... o octavia 2 o scoti ieftin si cu un motor 2.0tdi.. de la audi/bmw/mercedes n-ai ce iar de la opel vectra-ul asta nu ti-l recomand ca e cam urat... si ncii elegant nu e... aaa sau este signum-ul ia uita-te daca te intereseaza pe el... la cele japonezwe nu ma pricep la preturi as ac alas pe altii sa zica...
si sa nu veniti cu renault sau peugeot ca omu are nevoie de o masina de durata
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 25-07-07, 23:55   #55
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

da faza e ca ar fi trebuit sa deschizi alt topic acu mi-am dat seama...
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 25-07-07, 23:58   #56
corina_bc

Stock

corina_bc's Avatar

Ok. Mersi mult...mi-ai fost de mare ajutor. Sper ca nu am deranjat pe nimeni.PA PA
corina_bc is offline   Reply With Quote
Old 26-07-07, 02:25   #57
FIGHET

Stage 5

FIGHET's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
E acelasi link de doua ori. Am mai vazut masina, dar nu imi place. Poate un pasionat ar cumpara-o, dar eu nu ma omor dupa cutii de chibrituri. Mersi oricum ca ai incercat sa ma ajuti!
DA DAR DECAT TANCUL ALA RUSESC DE TAUNUS MAI BINE R5GTT CA ESTE CU MULT PESTE CE AI ARATAT TU IN POZELE DE MAI SUSS
FIGHET is offline   Reply With Quote
Old 26-07-07, 22:29   #58
TzuTzu77
MACS Member

Stage 5

TzuTzu77's Avatar

Member of:
[MACS]
[Opel]

Quote:
Nimeni nimic??? Imi poate da cineva detalii referitor la modele de masini mai sportive sau macar cu tenta sportiva (exteriorul ma intereseaza) si cu motor mai mic => consum mai mic??? Mentionez ca nu ma atrag formele gen golf, dar nu e exclus sa imi placa. Ceea ce am gasit eu pana acum si imi plac f mult sunt Toyota Celica si Opel Calibra, dar, bineinteles, papa carburant la greu... Imi poate spune cineva care detine un astfel de model cat cheltuie pe luna pe carburant in conditii de mers normal, linistit (cam 20-30 km/zi), oras si afara???
Calibra nu consuma mult...cele cu motor de 2l non turbo, 8 sau 16 supape, 7-8 afara, si 15-16 doar daca o alergi prin oras, in rest 11-12 maxim daca mergi civilizat. E adevarat ca e o masina veche, dar s-au fabricat pana in 97, gasesti mai greu, dar una 93-94 intretinuta gasesti in banii astia, e usor de modificat, si cel mai iportant, piesele sunt fff ieftine! Daca vrei masina cat de cat sportiva si nu de pensionari, e perfecta calibra.

2001 Nocturnoblau Astra G Coupe Z20LET
TzuTzu77 is offline   Reply With Quote
Old 28-07-07, 09:54   #59
God_Speed

Stage 3

God_Speed's Avatar

As vrea totusi sa iau ceva mai nou daca se poate. Ce parere aveti de Polo Clasic? E buna masina ma gandesc, doar e VW, nu? Fiabil e, piese se gasesc...consum cam cat are? Dati-mi si mie niste detalii care se pricepe mai bine!
Old 29-07-07, 23:42   #60
God_Speed

Stage 3

God_Speed's Avatar

Rog un moderator sa stearga acest topic! Multumesc!
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -