Salut ,
Depinde ce mai exact doresti de la masina (confort ,consum ,fiabilitate ,etc).Eu am cautat timp de 1 an si jumatate acest model si in final am gasit unul (125 CP),nu a fost tocmai ieftin ,dar na mi-am dorit o targa si sincer imi aduce mereu zambetul pe buze de cate ori ma urc la volan...din punctul meu de vedere este just for fun,cruising.
Sa nu uitam ca este o masina sport ,tinuta de drum pe una stock - confortabila ,chiar daca simti ca stai pe asfalt fiind joasa ,iar pe una modificata,depinde cat de mult "te joci" cu ce adaugi pe ea ,jante,suspensii sport,bari rigidizare,etc.
Din pct de vedere tehnic in momentul de fata depinde cat de multa grija a avut cel dinaintea ta ,piesele sunt ieftine si se gasesc usor ,atat noi (poti iesi ieftin facand group-buy cu baietii) dar gasesti si SH - se potrivesc si de la EG,EJ,EK.
Consum...intram intr-un subiect delicat(in general vorbind) ,sa nu fac reclama proasta dar depinde si de la ce brand alimentezi!mie personal imi consuma cam 8% prin Bucuresti ,ce m-a uimit a fost ca intr-o zi eram pe rosul cu ea si am alimentat 50 lei~8,33litri ,km parcursi 108 numarati

pana sa se aprinda iar martorul, in plus am mers sportiv.
Strict parerea mea:
+
*cel mai important!NU MA SATUR DE EA

;
*are un design foarte reusit ,atrage multe priviri si dupa 20 ani ;
*sistemul de deshidere lunetei spate - util si ingenios ;
*un mare + pentru sistemul de capotare (trans-top) - superb ;
*portbagaj - pentru capotare manuala ,spatiu mai mult decat suficient (depinde si de persoana feminina din dreapta ta

) ;
*consum mic pentru performantele pe care le are - depinde de stilul de condus ;
...
-
*vizibilitate - scazuta pentru persoanele sub 1.70 inaltime (noroc ca ii am

),lipsa de vizibilitatea apare mai mult la mers in marsarier) ;
*probleme cu rugina apar in special aripile spate,praguri ,dar si capota (la sistemul de inchidere) ;
*adaug si un minus la sistemul trans-top pentru ca uneori mai "uita" sa functioneze corect ;
*portbagaj injumatatit in varianta trans-top;
Ma opresc aici cu acest scurt review

,iar parerea mea este sa conduci una si apoi sa iei decizia ,sunt cateva si in Cluj ,dar mai multe au baietii in Timisoara ,poate ne vor impartasi si ei din experienta.
Numai bine,