Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 20-05-07, 03:10   #16
Bobbytza

Stage 5

Bobbytza's Avatar

Default Re: Kia ceed-7 ani garantie...ce parere aveti?

lasa ca am avut si eu un megane din 2000 facut la turci, motor 1,6 16 v, luat la mana a doua, un an de zile l-am rupt in doua, banc de probe a scris pe el, saracul si nu mi-a picat nici o piesa ! ce are daca era facut la turci ?
referitor la ce'ed, am fost la drive test cu varianta de 1, 4 16v, zic ei 110 cp !? oare unde i-o tine ? e moarta in cotet masina ! nu trage absolut deloc !
de aceea, ma voi duce in drive test si cu 1,6 diesel sa vedem ce-i poate pielea ! asa, ca masina, parerea mea e ca este destul de draguta, spatiu interior suficient, portbagaj suficient, am avut o parere locul soferului ca as da cu capul in parasolar, eu avand 1,81 metri !
Bobbytza is offline   Reply With Quote
Old 20-05-07, 23:40   #17
TzuTzu77
MACS Member

Stage 5

TzuTzu77's Avatar

Member of:
[MACS]
[Opel]

greu de spus de acum, mai ales ca trebuie mai intai sa treaca prin gropile din romania, si mie mi se pare tentanta, si probabil in 2-3 ani, cand o sa mai scada preturile si o sa mai inlature din micile defecte, o sa fie o super afacere

2001 Nocturnoblau Astra G Coupe Z20LET
TzuTzu77 is offline   Reply With Quote
Old 25-05-07, 11:06   #18
U.D.Y

Stage 1

U.D.Y's Avatar

am facut su eu drive test cu 1.4 110cp si intradevar la turatii mici nu prea trage dar dupa 4 mii de rpm eu zic ca trage destul de bine pt un motor de 1.4...
eu cred ca de la un motor de 1.4 benzina nu ai la ce sa te astepti mai mult de atat..oricum marfa masina...
U.D.Y is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -