Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 27-12-13, 13:10   #1
tlovidiu

Stage 2

Member of:
[MERCEDES]
Default Pareri achizitie auto - intre 25k si 35k

Salutare baieti,

trec direct la subiect:

(pe ce am pus ochii, accept si alte sugestii)

-E350 CDI (2011) 4Matic

-740 xD (730 xD) (2010)

-S350 CDI 4Matic (2010)

-Range Rover Sport 3.0D (2010)
tlovidiu is offline   Reply With Quote
Old 02-01-14, 16:03   #2
lovenady

Stage 5

lovenady's Avatar

Default Re: Pareri achizitie auto - intre 25k si 35k

eu zic ca bataia ramane intre s-class si range rover , daca mai iesi in off-road sau drumuri mai proaste ,iati range daca nu ia s-class
lovenady is offline   Reply With Quote
Old 02-01-14, 21:35   #3
AndreiVictor

Stage 2

AndreiVictor's Avatar

Member of:
[SKODA]

Dupa mine in banii aia ai avea doua optiuni:

1. Fiindca oricare din masinile acelea sunt bune si au calitati si defecte, o alegi pe cea care-ti place mai mult. Eu as alege Range Rover, nu stiu dar imi place mai mult fata de celelalte,chiar daca si eu m-as bloca la alegerea unei masini din cele precizate de tine,sau daca nu Range Rover, atunci un E Classe.

2. Iti iei o masina mai ieftina, si o faci, cum se mai spune, "a ta" :jante, suspensii, gadgeturi, si tot felul de nebunii.

Totul depinde de tine si de nevoile tale.

In pretul spus de tine ar mai fi si : Range Rover Evoque, BMW X6, Audi A6, sau A7( eu din toate, asta as alege-o), Porsche ( de ce nu?),Jaguar XF, Lexus. Exista optiuni daca stai sa cauti.
AndreiVictor is offline   Reply With Quote
Old 02-01-14, 22:06   #4
onucku

Stage 5

onucku's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[SKODA]

Am banuieli ca e inca unul din zecile de threaduri facute la misto. Din ce ne-ai expus in pozele frumoase stiu doar ce n-as alege si anume Range roverul. Fratele meu detine unul din 2008,modelul precedent 3.6 tdv8. In afara de imagine,un motor potent si care suna bine ( deh,V8 ) si oarecum un consum decent nu e o alegere fericita. Cutie automata ce schimba destul de lent,frane subdimensionate pentru masa masinii (2,78 tone,in cazul masinii despre care vorbeam),ruliu in viraje si schimbari de directie mai ceva ca intr-o barca in mijlocul unei furtuni,pur si simplu tortureaza anvelopele din cauza masei uriase -4 cauciucuri distruse in aprox. 9 luni !!! Si as mai putea continua...Pur si simplu ofera mult prea putin pentru cat costa ! Nu stiu daca modelul asta mai nou a mai eliminat din problemele modelului anterior dar sigur n-as lua asa ceva,decat daca as vrea sa ... cat mai multe femei. E imagine si atat ! Ce as lua eu la banii aia ar fi Audi A5,3.0 diesel,4 x 4.
onucku is offline   Reply With Quote
Old 02-01-14, 23:35   #5
tlovidiu

Stage 2

Member of:
[MERCEDES]

Merci de pareri baieti.
Despre Range Rover tot aud problemute pe mai multe forumuri...devine pentru mine tot mai dubios. Totusi as opta pentru un SUV ca sa elimin cat de cat problema gropilor, dar sunt curios daca un s pe perne de aer are acelasi comfort sau chiar mai mare.
tlovidiu is offline   Reply With Quote
Old 06-01-14, 11:04   #6
Snoopy

Stage 5

Snoopy's Avatar

Member of:
[Moderators]
[No Limits racing team]

Salutare si la multi ani !

Si eu sunt interesat de subiect. Vreau sa trec de la un 520d 2009 la ceva mai confortabil si mai puternic. Personal, din punct de vedere al pretului, vad seria 7 un best buy. Rog persoanele care au avut contact cu masinile de mai sus sa scrie cate o parere scurta.

Multumesc anticipat!
Snoopy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -