Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 22-04-07, 15:32   #1
lee4samurai

Stock

Default Vreau sa cumpar BMW seria 3

Salutare!
Am nevoie de un sfat prietenesc, vreau sa imi cumpar un BMW seria 3 pe injectie din germania la aproximativ 2500 euro, 93-95 cu dotari. Pot gasi aproape ori ce model din seria 3 la datele pe care le-am mentionat deasupra; DAR, exista un dar, care dintre ele? 315,216,318...,335 ? si sa imi spuneti si de ce? este legat de consum, de robustete, de calitate in executie, de anumite defecte aparute? va intreb pe voi pt ca pe internet nu prea dau de articole care sa fie explicte in ceea ce caut eu.
Ori ce ajutor este bine venit

Eddie
lee4samurai is offline   Reply With Quote
Old 27-04-07, 02:28   #2
Marius

Stage 5

Marius's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Vreau sa cumpar BMW seria 3

Nu se plateste vama, ci renumita taxa de prima imatriculare.
Ca sa poti sa iti faci o idee incearca sa intri aici:
http://www.mfinante.ro/taxa_auto.html
Marius is offline   Reply With Quote
Old 03-05-07, 20:13   #3
lee4samurai

Stock

Mercy pt reply...
Ce am uitat sa specific e ceva de o mare importanta. Eu ma referam sa cumpar masina cam la anul cand taxa de prima inmatriculare va scade, sau va fi anulata definitiv. Sorry pt k am crezut k imi puteti citi gandurile si k am uitat sa mentionez asta aici
Numai bine!
Old 05-05-07, 04:24   #4
FIGHET

Stage 5

FIGHET's Avatar

Member of:
[Opel]

Crezi Ca Puteam Noi Sa Citim Gindurile Tale???
FIGHET is offline   Reply With Quote
Old 05-05-07, 12:08   #5
Korne

Stage 5

Korne's Avatar

Member of:
[VW]

Depinde cum te foloseshti tu de mashina, sau cum vrei as te foloseshti de acel BMW, sincer...eu recomand un 320... 6 in linie, 24 de valve... merge... merita toti banii... insa merge asha ca pt fiecare zi
Korne is offline   Reply With Quote
Old 05-05-07, 23:35   #6
lee4samurai

Stock

FIGHET, sa stii k era o gluma, "doar un tembel se poate astepta ca celalalt sa i citeasca gandurile" asta se potriveste la femei, ele asta asteapta de la noi)
Old 05-05-07, 23:38   #7
lee4samurai

Stock

FIGHET, sa stii k era o gluma, "doar un tembel se poate astepta ca celalalt sa i citeasca gandurile" asta se potriveste la femei, ele asta asteapta de la noi)
De folosit, as vrea sa o folosesc zilnic, nu pt drag race, drift sau maratoane de alergari... E o masina fiabila, si de calitate, cu piesele nu sunt probleme ( lucrez la un magazin de piese auto import si am preturi ***SPECIALE***)
Eu ma gandeam ca poate exista o diferenta de calitate/fiabilitate intre motorizari, sau caracteristici total diferite de tehnologie ce fac toti banii... exista? sau ma pot multumi cu un 318? sau merita sa imi cumpar un calutz mai mare?
Eddie
Old 06-05-07, 00:36   #8
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by lee4samurai View Post
De folosit, as vrea sa o folosesc zilnic, nu pt drag race, drift sau maratoane de alergari... E o masina fiabila, si de calitate, cu piesele nu sunt probleme ( lucrez la un magazin de piese auto import si am preturi ***SPECIALE***)
Eu ma gandeam ca poate exista o diferenta de calitate/fiabilitate intre motorizari, sau caracteristici total diferite de tehnologie ce fac toti banii... exista? sau ma pot multumi cu un 318? sau merita sa imi cumpar un calutz mai mare?
Eddie
318is poate e altceva
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 06-05-07, 00:51   #9
Korne

Stage 5

Korne's Avatar

Member of:
[VW]

Raman la recomanandarea unui 320... 6 cilindri isi merita banii
Korne is offline   Reply With Quote