Dragi membrii ai forumului 4Tuning,
Imi doresc cat se poate de tare sa fiu diplomat cu voi dar se pare ca nu se poate pentru ca... sunteti cam batuti in cap. Vreau sa va pun o intrebare. Ce pasiune comuna avem noi toti cei de pe acest forum? Masinile, normal! Ca si voi sunt innebunit dupa el dar,spre deosebire de voi , eu le si conduc!
Va dati mari pasionati auto, soferi de nivelul lui Senna si experti in mecanica mai ceva decat inginerii nemti de la Porsche dar in realitate sunteti niste ratati care lucreaza de la 9 la 5 si va multumiti ca va adunati cu masina in nu stiu ce parcare in fiecare duminica seara.Stiu ca sunt cuvinte grele dar daca va uitati in oglinda o sa vedeti ca am dreptate... Aveti intre 24 si 30 de ani conduceti ori "pisicute" ori ceva ultra low cost de la VAG. Indiferent de marca gunoaie din Germania sau Bulgaria.
Pentru ca tot puneti problema ce sursa de venit am eu la 18 ani, acum 4 ani am mostenit cateva apartamente in centrul Constantei pe care le-am dat spre inchiriat. De atunci tot pun bani la saltea si uite ca acum insfarsit am destul incat sa imi cumpar o masina pe gustul meu. Nu m-am dus la tata sa ii cer nici macar un cent.
Nu e ca si cum o sa merg cu masina asta zilnic, multumesc lui Allah ca mai am si alte vehicule. Inca de mic copil am fost pasionat auto, pasiune mostenita din familie.
Va rog nu imi vorbiti de experienta, in 6 luni de cand am avut permisul am codus orice de la Bentley Continental GT pana la furgonete, de la Mercedes S63 AMG la Ford Mustang. Si multe alte masini pe care voi le vedeti doar la expozitii atunci cand va striviti nasul sa vedeti mai bine cum arata interiorul.
E vorba... Invidia face orbul sa vada, surdul sa auda si PROSTUL SA VORBEASCA.