Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
02-07-07, 00:18
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Ce masina sa cumpar pana in 15 mii euro !?
pt oras este destul de buna dar sa sti ca nu consuma putin de ce nu te axezi pe un diesel mai nou cu technologie noua
|
|
|
02-07-07, 00:32
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
audi 2.5 tdi.audi da foarte multe dotari din stock.si zicea cineva mai sus ca audi au motoare de vw.motoarele sunt facute de catre vw-audi si puse si pe skoda si seat.
02-07-07, 00:41
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by Nevermind
Buna din nou !
Am fost foarte ocupat in ultima vreme si nu am putut posta, imi cer scuze pentru asta.
Mersi pentru sfaturi,oferte, tot. Cred ca m-am decis intr-o oarecare masura, voi opta ptr un Audi A6, problema e ca nu stiu cu ce motorizare. Aveti idee cam care sunt taxele/impozitul ptr unul cu motor de 2,5 diesel ? Cum as iesi mai bine la consum, cu unul de 2,5 diesel sau unul mai mic pe benzina, turbo? Care trage mai bine ?
Cred ca ma pot incadra in suma de bani pe care o am cu masina aceasta, probabil ca tot in jur de 2001-2002 va fi, din Germania. Ce parere aveti ? Stiu ca sunt comfortabile si mari ( chiar ma intereseaza aspectul asta ) si am inteles ca trag chiar binisor la 180 cai sau cat au alea diesel, cele pe benzina nu stiu. Astept din nou raspunsuri !
Mersi anticipat.
|
eu zic ca ar fi mai bun un 2.5 tdi . depinde pt ce o iei : daca o iei pt "familie" , drumuri lungi/prin oras merge mai bn 2.5tdi +ca are si cuplu f bun , daca vrei liniute , distractie at 1.8t
03-07-07, 13:38
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
exista optiunea de a aduce o masina din afara?
daca da, optiunea ta numarul 1 ar trebui sa fie Dodge SRT4... 250whp si 260wtq stock!
stiu ca au ajuns cateva si in europa, majoritatea aduse de soldati americani la bazele din germania, si cateva prin restul europei... dar in germania sunt cele mai multe... iti zic eu sigur pt ca le trimit piese din fibra de carbon, si sunt cel putin vreo 10...
nu au facut decat vreo 20000 in 3 ani, din care 5000 au ajuns aici in canada, deci cred ca e una dintre cele mai rare masini din europa... costa numai $20,000US noua, deci probabil ca iti intra usor in buget! Ar fi cea mai bengoasa masina din romania, pt ca nimeni nu ar aveao, si e capabila sa distruga mai tot ce e pe strada...
cu modificari simple si turbo mai mare face cam 360whp 390wtq, si daca aici calca in picioare aproape toate masinile, in romania aproape nu ar avea concurenta  M3, STI, EVO9, 911, corvette, nu o pot atinge, si lista normal e lunga
EDIT: am uitat... din pacate consuma cam 12L/100km deci e un porc
Last edited by AlliedComposites; 03-07-07 at 13:43.
|
|
|
03-07-07, 22:02
|
|
 Stage 5
|
la ce masini ai enumerat tu acolo sus ca face inseamna ca te pacalesti ca o dai cu bani aia daca este adevarat , dar eu nu te cred ca nu am cum
|
|
|
03-07-07, 22:18
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by FIGHET
la ce masini ai enumerat tu acolo sus ca face inseamna ca te pacalesti ca o dai cu bani aia daca este adevarat , dar eu nu te cred ca nu am cum
|
nu inteleg ce zici... cu ce exact ma pacalesc? daca masina nu a costat decat 20,000US noua, cat de mult ar putea sa coste uzata, ca urmeaza legile devalorizarii ca orice alta masina... sti si tu ca banii care ii bagi in ea in modificari nu tii scoti inapoi, decat asa 30-50% din ei...
si da, stock are vreo 250 de cai (LA ROTI!) si face 0-100 in 5 secunde... tot ce i-am facut e sa put Stage 3 de la dodge, care are turbo mai mare, injectoare si calculator, si cu mici alte modificari asta te aduce la in jur de 330 (la roti)... adaugai benzina de curse (100+ octane) si iti baga inca vreo 40-50 de cai... daca nu ma crezi da si tu un google la SRT4 stage3R si o sa vezi
sau dute pe site-ul meu si gata..sunt si niste filme de anu trecut cand deabia invatam  nu-s facute de mine ci de altii din clubul nostru local, dar sunt si eu peacolo
http://alliedcomposites.com/george/website/racing.html
Last edited by AlliedComposites; 03-07-07 at 22:22.
|
|
|
03-07-07, 22:23
|
|
 Stage 5
|
sa zicem ca ai avea dreptate dar totusi ca acele masini care leai enumerat sa fie stoK OBLIGATORIU
|
|
|
03-07-07, 22:28
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by FIGHET
sa zicem ca ai avea dreptate dar totusi ca acele masini care leai enumerat sa fie stoK OBLIGATORIU
|
e normal... de exemplu pot sa ma tin usa la usa cu nould corvette Z06, dar daca e modificat nitel ma distruge... dar chestia e ca aia cu M3, M5, porsche, si alte masini super puternice cu o tona de potential, nu prea se omoara sa le mai modifice, pt ca de obicei sunt daia mai in varsta... dar da normal, orice masina daca bagi destui bani in ea o sa zboare
mai sigur, nu zic ca e darul lu dumnezeu petru aia care le plac masinile, dar pt pret are atata potential incat merita considerata, chiar daca de exemplu nu ti-ar place exterioru sau ceva...
cand am distrus primul M3 (pe care il respectam destul de mult inainte) si m-am laudat, astia din club ziceau ca ei mancau M3uri de cand erau aproape stoc... din mers M3ul nu e rau, dar de pe loc nu are nici o sansa... deci masina asta chiar este un monstru
Last edited by AlliedComposites; 03-07-07 at 22:31.
|
|
|
04-07-07, 02:31
|
|
 Stage 5
|
m3 ca m3 dar tu ai spus ceva si de m5 si acolo deja este alceva nici nu vreau s amai ma gindesc
sa numi spui ca distrugi tot de la RS6 IN SUS
|
|
|
04-07-07, 03:20
|
|
  Stage 5
|
tu de fapt ce vrei, sa justific si sa-ti dau dovada la absolut tot ce zic? Da M5-ul intra si el in aceeasi categorie, pt ca am batut si asta... pana sa mai zici ceva, da, ma refer la modelul nou... poate ca avea masina setata pe versiunea de 400 de cai si nu pe 500 sport, habar n-am, dar l-am batut... cum l-am batut si pe un mos cu ferrari 355, si cum bat o gramada de alte masini...
un M5 face 400m in putin sum 13 secunde, deci daca eu fac in 12 si putin ce iti spune asta?
na unu dintre videourile de la inceputul sezonului anu trecut.... eu sunt ala albastru care fraieru care a facut video-ul ia zis Charles... chiar si cu cauciucuri de strada mia iesit 12.8 (record personal 12.39) si M5 face 12.9-13.0
http://media.putfile.com/JULY-7TH-2006
|
|
|
12-07-07, 01:17
|
|
Stage 1
|
La o Toyota Corolla sau chiar Avensis, pe motorina, te-ai gandit?
Au consum mic, sunt fiabile (ca orice japoneza), piese la preturi accesibile si te incadrezi bine in 15.000 !!!!
Documenteaza-te si s-ar putea sa fie o idee buna!!!
pills11.com  )
|
|
|
|
|