Consiliere achizitie autoAi o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui
Are cineva idee cat e taxa la masina asta? E o ibiza euro 4 cu dpf din 2009. DAr nu gasesc pe nicaieri emisiile de co2. As dori un raspuns urgent pt ca sunt in situatia sa o cumpar la un pret convenabil. mersi
Are cineva idee cat e taxa la masina asta? E o ibiza euro 4 cu dpf din 2009. DAr nu gasesc pe nicaieri emisiile de co2. As dori un raspuns urgent pt ca sunt in situatia sa o cumpar la un pret convenabil. mersi
am cautat si pe site-uri din afara unii dau 119g/km,dar majoritatea 124g/km.....am gasit f.multe masini...una din astea 2 este sigur....oricum nu este mare diferenta intre ele....deci in jur de 700 euro....
eu am gasit motorizarea echivalenta la un beetle cabrio pe autovit si e dat cu 139 g . Nici aia nu e mult dar ideea era sa nu fie mai mult de atat.
Acum ce nu stiu este daca versiunea asta de pe ibiza a motorului 1.9 tdi este cea pd sau commonrail. Are dpf asta e clar, dar nu pot verifica vinul in timp util.
Pana maine la ora 10 trebuie sa ma decid sau o pierd. Multumesc .