Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 25-03-07, 18:58   #1
sabb

Stage 2

sabb's Avatar

Default logan sau sh???

in ultima vreme ma gandeam ce ar fi daca as lua un logan nou ???
acum ceva timp ma gandeam la un sh dar m-am cam razgandit si am zis sa iau ceva nou...
ce ziceti de alegerea mea?merge?si sa-mi ziceti pls ce model de logan pe benzina sa iau...sau ce recomandati benzina sau motorina??
sabb is offline   Reply With Quote
Old 25-03-07, 20:00   #2
giubau_v8

Stage 5

giubau_v8's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[MACS]
Default Re: logan sau sh???

in cazul in care te hotarasti la un logan ia-ti unu diesel ca e mai economic si trage destul de bine....eu unu mi-as lua ceva sh la banii aia cu mult mai multe optiuni....de ex loganu are abs numai la varianta de top din cate stiu...si e o caruta de bani.....
giubau_v8 is offline   Reply With Quote
Old 25-03-07, 20:28   #3
B28ANB

Stage 2

B28ANB's Avatar

acum depinde de cati bani dispui si de ce varianta de logan este vorba....pararea mea este ca masina noua e masina noua...3 ani esti sigur ca nu-i bagi decat benzina ( sau motorina ) .... eu am logan diesel cumparat in luna mai 2006 si nu i-am bagat decat motorina si am 31000 km .... si inca un logan 1.4 mpi din mai 2005 si lafel , decat combustibil s-a bagat in el ....oricum fiecare cu parerea lui ...
B28ANB is offline   Reply With Quote
Old 25-03-07, 23:41   #4
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

pai pentru ce vrei sa iei mashina .. pentru tavaleala .. sau pentru mers cu ea zilnic si sa te tina cat ami mult .. daca vrei ptr tavaleala .. nu e recomandat loganu sa zicem .. dar pe partea celalta sunt piesele ieftine sa zicem ... depinde ptr ce o vrei ..

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 26-03-07, 01:38   #5
sabb

Stage 2

sabb's Avatar

sa tina catmai mult...de tavaleala exclus :P
Old 26-03-07, 01:40   #6
sabb

Stage 2

sabb's Avatar

ptr cei cu 1,5dci ati avut pana acum probleme cu ea?sau merge super in continuare....?
Old 26-03-07, 10:51   #7
Lucian_benz

Stage 4

Lasa Golanu',
mai pune ceva peste si ia-ti un golf 4.
Mai prost decat Golanu' n-are cum sa fie.
Lucian_benz is offline   Reply With Quote
Old 26-03-07, 23:56   #8
L3on

Stage 4

Daca iti place sa risti ia ceva second hand,daca nu ia golan.
L3on is offline   Reply With Quote
Old 27-03-07, 00:23   #9
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

mah eu pt sa-ti spun de loganul meu 1.6 mpi,il am din 2004 are 40 000km si nu am avut probleme cu el, merge perfect, consuma mediu 7,3% insa lucrul care nu-mi place e ca are vopseaua foarte subtire, nu rugineste dar se zgarie foarte usor
Old 30-03-07, 14:28   #10
pyter

Stock

Smile Re: logan sau sh???

Eu am luat anul trecut un Opel Vectra 1,8 125hp benzina cu 7500EUR la 132000km si sunt multumit de ea.Optiuni are cu gramada(xenon,spalatoare faruri,jante aluminiu,tempomat,computer,cotiere fata spate,incalzire scaune si reglabile lombar si pe inaltime,comenzi volan,mag CD,parbriz mov,oglinzi incalzite etc. si piesele sunt destul de ieftine.I-am schimbat de cand am luato decat bieletele si capetele de bara,in rest doar ulei si filtre.De consum nu ma vait intre 6 si 12 depinde cum o calci la 200 imi consuma 18.Posibilitati de tuning fara numar eu deja i-am pus niste pleoape si mai continui cu altele in functie de buget.Mie personal nu imi place la"MARTALOGAN"inaltimea prea mare,tabla foarte subtire si calitatea finisajelor interioare care sunt de c...t.Alegerea iti apartine.
pyter is offline   Reply With Quote
Old 30-03-07, 20:38   #11
sabb

Stage 2

sabb's Avatar

pai si eu ma gandeam la un astra sau focus sh da mi-e frica sa nu am probleme cu ea...
Old 30-03-07, 20:45   #12
Bobby boss
VW Driver

Stage 5

Bobby boss's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Echipa de sprijin]
[VW]

nu ai motive sa iti fie frica mergi cu el pe testar vezi care sant problemele daca sant daca nu inseamna ca ai facut o alegere buna
Bobby boss is offline   Reply With Quote
Old 31-03-07, 01:00   #13
Cristy65

Stage 5

Cristy65's Avatar

Member of:
[RENAULT]

deci de forduri nu prea am auzit cuvinte de lauda.dimpotriva stiu pe cineva care a cumparat un focus combi ca sa il vanda mai departe si a iesit in minus la profit.mai bine mai pui ceva bani deoparte si iei un golf sau un seria 3.de seria 3 am auzit doar cuvinte de lauda!