Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 26-04-07, 14:39   #16
SUPAPA_Jr

Stage 5

SUPAPA_Jr's Avatar

Member of:
[2 Roti]
Default Re: fiat retro

daca vrei un motor de 850 segmentat...ca nou...toate piesele noi in el iti pot da un nr de telefon...
SUPAPA_Jr is offline   Reply With Quote
Old 26-04-07, 16:09   #17
lagdryan v6

Stage 5

Quote:
Originally Posted by momo romania View Post
preferata mea ramane 850 sport coupe ... sper sa mai fie una de vanzare si pt mine
stiam pe cineva care avea tot asa un fiat 850 coupe in sopron rosu da e pe la tara da proprietaru mort si masina pe la zimnicea
lagdryan v6 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-07, 22:30   #18
momo romania

Stage 5

Quote:
Originally Posted by lagdryan v6 View Post
stiam pe cineva care avea tot asa un fiat 850 coupe in sopron rosu da e pe la tara da proprietaru mort si masina pe la zimnicea
chiar asa numai ghinioane.... mai gasisem un 850 sport coupe prima serie in bucuresti , dar proprietara moarta de 10 ani .. fara succesiuni facute , iar fiul proprietarei mi-a zis sa nu il pun eu pe drumuri .................

- Copyright 2025 4Tuning -