Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 23-03-07, 14:05   #1
juana_man
No Limits racing team Member

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
[VW]
Default ce parere aveti?

am ajuns la o faza in kre tre sa ma decid : Golf V trendline, 2 usi motor?? aici vreau parerea voastra :1.4 80cp sau 1.6 102cp
inainte sa sara toata lumea k sa aleg cel de 1.6 vreau sa mentionez k maina va fi masina personala si nu de curse
juana_man is offline   Reply With Quote
Old 23-03-07, 15:02   #2
Reddog

Stage 2

Default Re: ce parere aveti?

Eu zic ca nu incape discutie. Cel de 1.6 este recunoscut ca fiind destul de vioi, pe cand cu cel de 1.4 masina are ceva probleme, adica se misca decent, nimic mai mult. Pentru depasiri trebuie sa apesi serios pedala, sa urce in ture. Si consumul este usor mai mare din aceasta cauza.
Sigur, diferenta de pret este consistenta, insa eu zic ca merita.
Reddog is offline   Reply With Quote
Old 23-03-07, 15:45   #3
juana_man

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Reddog View Post
Eu zic ca nu incape discutie. Cel de 1.6 este recunoscut ca fiind destul de vioi, pe cand cu cel de 1.4 masina are ceva probleme, adica se misca decent, nimic mai mult. Pentru depasiri trebuie sa apesi serios pedala, sa urce in ture. Si consumul este usor mai mare din aceasta cauza.
Sigur, diferenta de pret este consistenta, insa eu zic ca merita.
ms mult de sfat,am sal iau in considerare.
alte pareri?
Old 23-03-07, 15:55   #4
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

desi e diff de pret intre ele , vei observa ca motorul de 1.6 e o achizitie mai buna, in timp..
chiar si la revanzare vei obs.. nu stii niciodata cand ai nevoie de un pic de mai multa putere la o depasire si aia 80 de cai nu iti ajung..
mai ales ca o masina de talia gofului V are nevoie de putin mai multa putere decat un logan 1.4 ..si loganul ar fi avut nevoie de un mot mai mare ..dar nu le-a pasat celor de la dacia-renault de asta
alege cel de 1.6 .. nu vei regreta.. 22 de cai ii simti! mai ales cand reprezinta 1/4 , respectiv 1/5 din puterea motorului!
si inca ceva de golf V .. 1.9 TDI e chiar misto..are un prieten si se misca bine de tot masina ..m-am indragostit de ea..pacat k nu mi-o permit
nu iti propun neaparat tdi-ul deoarece realizez ca este o diferenta si mai mare de pret intre modele..dar daca ar fi sa alegi intre 1.9 TDI si 1.6 benzina.. ia tdi-ul
are 5 cai mai putin , dar cu un chip-tuning ii inveti minte si pe 1.6 FSI ( 115 cai) ..cel putin teoretic, ti-am dat un exemplu, soferul conteaza f mult la faze d-astea
deci, pe scurt IA-TI 1.6 ! MERITA DIFERENTA..NU O SA REGRETI..
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 23-03-07, 20:03   #5
master1

Stage 3

master1's Avatar

tot 1.6 as alege si eu, nu se stie nici o data cand ai nevoie de putere ca sa iesi dintr-o situatie limita...acum depinde si de diferenta pe care trebuie sa o platesti in plus....
master1 is offline   Reply With Quote
Old 26-03-07, 10:08   #6
juana_man

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
[VW]

nu e diferenta mare intre 1.4 si 1.6 la pret asa k ma voi hotara pt cel de 1.6
are cineva experiente cu aceasta motorizarea? ce parere aveti in general de golf 5 ?
Old 05-04-07, 01:06   #7
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]

mah o cunostinta de-a mea a avut un golf 5 de1.4 si dupa cateva luni l-a vandut si si-a cumpart un 2.0 FSI, deci in nici un caz 1.4, chiar daca nu vrei masina de curse e mai bine sa ai o rezerva de putere atunci cand e nevoie, de exemplu loganul 1.4 daca mergi mai fortzat cu el consuma mai mult ca ala de 1.6.....asta iti spun sigur si ma gandesc ca asa e si la golf...deci in nici un caz 1.4 mai ales ca golful e destul de greu si 80 de cai il misca cam greu
Old 05-04-07, 15:32   #8
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

am un prieten cu un Golf 5 1.4 si sa stii ca nu ii sare de 8-9 /100 niciodata si omul chiar isi bate joc de masina ... merge fff tare cu ea...