eu singer nu inteleg polul pe care l-ai pus. intrebarea este benzina sau diesel iar la raspunsuri sunt diferite masini

. la intrebare as raspunde benzina pt ca:
1) sunt fan benzina
2) revizile vor costa mai putin pt ca nu sunt asa multe filtre de schimbat ca la diesel
3) mai incolo poate te vei plictisi cum arata masina si o sa vrei sa ii faci mici modificari si o sa vrei sa ai un sunet ca alte masini modificate si cu dieselul nu vei obtine cea ce iti doresti
4) daca vei opta pt un motor diesel masina pretul masini v-a creste cu o suma intre 1000 si 2000 de euro, bani cu care poti selecta alte dotari folositoare pentru masina si pentru tine
5) sincer 8000 de km pe an nu mi se par asa multi si nu stiu daca vei scoate asa repede banii bagati pe motorul diesel din consum.
6) un motor 1.4mpi nu consuma chiar asa de mult (sincer mie nu mi se pare).
Ca masina am votat peugeot 206 pt ca mi se pare ideala pentru doua persoane atat si in traficul din bucuresti cat si la drum lung.
Sper ca te-am ajutat si eu acolo putin pt selectarea masinii dorite dar oricum depinde de tine ce masina iti place si iti doresti cel mai mult. Succes in achizitionarea ei si sa ne spui si noua la sfarsit ce masina ai ales si de ce. Salut!
PS: se scrie diesel nu "disel" dar cu totii suntem aici sa invatam