Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
24-11-12, 01:10
|
|
Stage 5
|
Lacetti, probleme/Lacetti Vs.Accent Vs. Opel (la aceeasi bani, toate diesel)
Tata cauta sa-si cumpere ceva pana in 4000-4500 maxim, a avut un Logan de nou si acum ar vrea sa incerce altceva.
Eu mi-am facut un pic temele si il indrum spre hyundai, stiu destul de bine ce va obtine de 4000 si ce riscuri sunt dar pentru el e important si anul la Opel va trebui sa accepte o vechime mai mare iar la Lacetti ar putea obtine un an mai bun si o masina mai buna, cel putin pe hartie decat accentul.
Repet e vorba de tata, chestii ca 0-100, stabilitate in ace de par, etc sunt irelevante, tot ce tine de fiabilitate si siguranta si eventual confort sunt cu adevarat importante.
Apropo, cam cum se comporta ESP,ABS (si alte chestii daca o mai avea) pe Lacetti?
Cu tot respectul va solicit sa postati doar despre ce stiti, generalismele de genu "coreenele sunt bleah" nu sunt ajutor, nici eu nu am la inima Daewoo/Chevrolet dar adevarul este ca nu stiu mare lucru despre ele, de aceea intreb aici.
Multumesc anticipat tuturor celor ce vor posta lucruri utile.
|
|
|
24-11-12, 02:41
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD]
|
Re: Lacetti, probleme/Lacetti Vs.Accent Vs. Opel (la aceeasi bani, toate diesel)
am mers cu accent 1.5 diesel si mi-a placut destul de mult fata de pretul masinii si tinta ei. este peste la logan la cam tot, iar motorul diesel (avea peste 100 cai, nu mai stiu exact, cam 105-110) se misca binisor cu un consum bun. eu pe asta il recomand. ca varianta a 2-a astra G, insa in buget prinde o masina mai alergata ca accentul si cel mai ok ar fi cea pe benzina.
lacetti au niste cunostinte de ale mele (nu ii pot numii prieteni) si am mers o data in el. nu mi s-a parut cine stie ce, chiar ma asteptam la mai multe.
eu recomand accent 1.5 diesel din cele 3
|
24-11-12, 09:00
|
|
Stage 5
|
Re: Lacetti, probleme/Lacetti Vs.Accent Vs. Opel (la aceeasi bani, toate diesel)
Multumesc.
SI mie tot accentul imi place, doar ca la celelate poti avea si ESP si pilot aoutomat (stiu ca si la acce si la Lacetti masina un pic mai noua.
Deci Accent 1/Astra 0/Lacetti 0
|
|
|
24-11-12, 09:00
|
|
Stage 5
|
Multumesc.
SI mie tot accentul imi place, doar ca la celelate poti avea si ESP si la Lacetti masina un pic mai noua.
Deci Accent 1/Astra 0/Lacetti 0
|
|
|
25-11-12, 16:07
|
|
Stage 4
|
Accent! Am avut 2, unul 1.5d, iar acum 1.4benzina, foarte bune masinile
|
|
|
27-11-12, 03:19
|
|
Stage 5
|
Multumesc.
Stii cumva din ce an am sanse sa gasesc cu ESP? Si din ce an nu au mai fost probleme cu senzorul de la directie?
Mentionez ca bugetul a mai crescut intre timp un pic si poate sa-si ia din 2008.
Intre timp Lacetti a picat de tot, ramane astra si accent.
Daca as gasi accent cu ESP, asta ar fi alegerea clara.
Multi scriu ca au dar in realitate majoritatea nu au.
|
|
|
28-11-12, 17:15
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by RVL 2000
Multumesc.
Stii cumva din ce an am sanse sa gasesc cu ESP? Si din ce an nu au mai fost probleme cu senzorul de la directie?
Mentionez ca bugetul a mai crescut intre timp un pic si poate sa-si ia din 2008.
Intre timp Lacetti a picat de tot, ramane astra si accent.
Daca as gasi accent cu ESP, asta ar fi alegerea clara.
Multi scriu ca au dar in realitate majoritatea nu au.
|
Intrebi inainte sa o cumperi, sunt destule pe autovit, anul 2008 ar fi chiar ok!
|
|
|
05-12-12, 16:28
|
|
Stage 5
|
Multumesc.
Case closed, de cateva zile tata e propietar de accent crdi 2008 (ma rog dec 2007, inscrisa in 200 , pret 4400 euro.
Gasise initial unul pe care l-a platit si caruia i-a picat turbina a doua zi (binenteles ca la mine ) si vanzatorul i-a propus sa-i returneze banii , ce OM pentru zilele in care traim.
|
|
|
06-12-12, 03:18
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD]
|
sa o stapaneasca sanatos!! poze? impresii? detalii?
|
|
|
07-12-12, 14:24
|
|
Stage 4
|
Felicitari, cum vi se pare masina?
|
|
|
10-12-12, 06:54
|
|
Stage 5
|
Multumesc.
Eu am plecat deja din tara asa ca poze nu am cum sa mai pun, oricum nu e ceva deosebit, un accent "normal" nu stiu ce versiune este, stiu ca are oglinzi electrice, 4 geamuri si proiectoare, nu stiu cate airbag-uri, nu avea telecomanda dar cu 200ron si-a pus una.
In tara nu am gasit nici macar una cu ESP.
Lu` tata ii place, "saltul" de putere ii place cel mai mult si plaja pe care e disponibila, zice ca accesul inauntru e mai usor, eu nu-mi dau seama de diferenta.
Din pacate are roti mai mici ca loganul dar asta e.
Ii mai place calitatea interiorului si ca e mai noua putin, loganul era din 2006.
Si mie imi place, intotdeauna am zis ca daca vreau sa trec la o masina mai ieftin de intretinut, hyundai ar fi alegerea mea.
Consumul pare a fi echivalentul loganului 1.4 cu GPL dar nu are OBC.
Pana vin in tara vreau sa-i caut OBC aftermarket si pilot automat, daca aveti ceva informatii in sensul asta as aprecia, eu vreau sa cumpar de pe amzon.com deoarece sunt in US si nu tre sa platesc taxe.
|
|
|
10-12-12, 13:10
|
|
Stage 5
|
Nu cred sa il deranjeze pe tatal tau rotile mai mici, din contra sunt mai ieftine anvelopele.
Cati km avea masina cu turbina defecta? Treaba asta iti da de gandit atunci cand cumperi o masina Sh. Eu o cumparam asa dar ii ceream la proprietar 500E inapoi.
|
|
|
14-12-12, 13:35
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by lord_wader
Nu cred sa il deranjeze pe tatal tau rotile mai mici, din contra sunt mai ieftine anvelopele.
Cati km avea masina cu turbina defecta? Treaba asta iti da de gandit atunci cand cumperi o masina Sh. Eu o cumparam asa dar ii ceream la proprietar 500E inapoi.
|
Propietarul e un om foarte, FOARTE OK.
Nu l-am prins cu nici o minciuna asa ca tind sa il cred ca nu mintea cand a zis ca turbina avea kitul recent schimbat, si nu a oferit doar bani de compensare, ci a zis sa mergem impreuna acolo unde a schimbat kitul, apoi a zis si ca da banii inapoi, eu initial am zis sa o facem sa fie facuta, apoi el a mai zis o data ca daca vrem banii, ne intelege perfect. Am vazut ca tata ar cam vrea banii, nu ii convenea sa mai umble cu ea, deja avea o luna fara masina, asa ca a acceptat.
mai avea cateva neajunsuri, era chel, nu oglinzi, nu proiectoare dar avea discuri noi si telescoape schimbate.
despre kilometrii a zis clar ca nu stie cati are, in bord avea 75k, dar cred ca real 200+.
Oricum am vazut pe forumuri ca si la accent pica intr-o veselie, asta e, 2-300 de euro si o faci.
|
|
|
|
|