Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 13-11-12, 15:59   #1
sirlove444

Stock

Default Sfat achizitie audi a4 b7

buna ziua tuturor .. am si eu nevoie de cateva sfaturi/pareri
doresc sa iau saptamana viitoare un audi a4 1.9 tdi , din cluj
aici este linkul de la masina
http://www.***********/audi-a4-C26719877.html (autovit in loc de ***)
Deasemenea am observat ca domnul care vinde masina are mai multe masini de vanzare (probabil samsar)
Sincer imi place destul de mult masina , voi ce parere aveti ? bineinteles o sa ma duc cu un mecanic sa o vada , tester si istoricu , pareri sugestii ...
multumesc anticipat si va doresc o zi buna tuturor
am uitat sa mentionez , domnul a zis k are carte service din germania si masina avea 100 000 km in 2009 cand a intrat in tara
sirlove444 is offline   Reply With Quote
Old 15-11-12, 10:17   #2
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Default Re: Sfat achizitie audi a4 b7

Nu-s cine stie ce masinile astea.
Am avut 2 (kombi 1,9 tdi 131 cp si sedan 2,0 benzina)
Kombi-ul a fost relativ ok, in sensul ca masina n-a prezentat niciun fel de problema. Dar imi era extrem de groaza sa ma urc in ea. Niciun fel de senzatie transmisa soferului, nimic nimic. Exact ca un catar. Te duce de la A la B, dar n-o sa iesi fericit din masina in niciun caz.
Sedanul a fost dezastru... cutia n-are nicio legatura cu motorul, consuma de-l ia dracu, mi-au cazut vreo 3 butoane din bord, s-au exfoliat mai multe, pielea de foarte slaba calitate, probleme mari cu displayul din bord, cu suspensia si in general o masina foarte anosta.

Punctul forte a masinii din anunt este motorul, intradevar ireprosabil. E o masina fiabila si relativ usor de intretinut. Dar, nu e nimic deosebit.

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 15-11-12, 11:16   #3
Dan1983

Stock

Default Re: Sfat achizitie audi a4 b7

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
Nu-s cine stie ce masinile astea.
Niciun fel de senzatie transmisa soferului, nimic nimic. Exact ca un catar. Te duce de la A la B, dar n-o sa iesi fericit din masina in niciun caz.
Ca orice masina din asta nemteasca de duzina, doh...

Chiar nu inteleg prostia celor care iau in considerare cazanele astea nemtesti, mai comune decat decat frunzele pe jos toamna, cu 200,000km+ in bord, doar ca sa se stie ei cu Audi, Benveu sau Mertzan. Pentru banii aia se gasesc alternative mult mai bune, cu km mai putini, putere mai mare etc

Dar fiecare cu gandirea lui..
Dan1983 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -