Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 30-10-12, 01:09   #1
rootdexx

Stock

Smile Sfaturi si pareri...

Salut !
Vreau sa-mi achizitionez o duba de persoane (8+1) , an de fab intre 2005 - 2007 , suma 7.000 eur.
Ce imi recomandati sau ce sfaturi imi puteti oferi in aceasta privinta. Ce sa caut , ce sa cumpar. Vreau o duba fiabila , inalta si care sa reziste si la marfa , sa poata fi condusa cu B`ul. NU vreau o duba care lunar so bag in service si sa mi se desfaca pe drum ca si-un lego.
Ce imi place si dupa ce ma uit eu este Ford Transit 2006 / 2007 cu motor de 2 L sau VW Transporter.
Astept detalii si informatii utile de la niste profesionisti sau cunoscatori de dube , rog sa nu-mi scrie orice lepra de copil care habar nu are cum stau treburile si sta pe spatele parintilor , cine cunoaste ma intelege...MULTUMESC !!!
Bafta !
rootdexx is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -