Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 20-02-07, 18:01   #1
NeGrutzY

Stage 2

NeGrutzY's Avatar

Default nu stiu ce sa cred...

Am gasit pe net urmatorul anunt:
http://www.librom.ro/honda-civic-typ...ina-15889.html

HONDA CIVIC TYPE R

Km Parcursi: 6000 km,
Fabricata in 2004
Putere masina: 200 CP
Combustibil: Benzina
Culoare: Argintiu
Numar usi: 2/3

Pretul este de 11000 euro discutabil....

Nu sunt un noob in materie de masini si toate datele imi zic ca e teapa... dar tentatia e mare... asa ca mai vreau sa aud cateva pareri.
NeGrutzY is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 20:27   #2
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: nu stiu ce sa cred...

poate ca atat costa masina, dar poate ca mai sunt rate de platit la ea de ex
suna presupusul propietar si vezi exact
BASU is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 22:57   #3
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

hmm cred ca totusi e o mica gresala pe undeva, pare prea bun pretul....
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 21-02-07, 12:19   #4
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Simplu: n-a vrut sa puna pretul insa situl nu publica anuntzuri fara pretz...asa ca ...a pus. E genul de vanzator care scrie pe biletul din geam "discutabil" si daca-l suni spune: "-Dvs stiti pretul ei pe piata,nu?...eu sunt dispus s-o dau la un pretz bun...veniti si o vedeti ...facem pretz bun" -te duci acolo si daca ai oferi cu 30% sub pretul de magazin,zice "-domne,iti bati joc de mine?"...ca si la imobiliare: exista "pretul pietei pentru idioti"(unii nici nu mai stiu cate rate si la ce mai au) sau valoarea imobilului/terenului,care de multe ori este pana la 50%-20% din prima valoare [asta Mai ales in tara asta...a...noastra?!]
PS: mai sunt si unele situri ale caror redactori copiaza anuntzuri publicate initial in alte parti FARA acordul autorului ,incomplet(sau cu un pretz ce te face sa deschizi anuntzul/intri pe site[in cazul unui search cu motor de cautare] sa vezi ce-i cu el)si cateodata la mult timp dupa ce nu mai este valabil.
SOLUTIA fffff.Rapida: SUNA la numarul ala
Succes!
Gold_Fm - purest form of entertainment music; România Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -