Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 20-02-07, 13:08   #1
Bodeacostin

Stage 2

Bodeacostin's Avatar

Unhappy Cum Scap De Leasing

Salut baieti si fete!!!am o problema pe creier de care vreau sa scap am fost la doctor si mi-a recomandat operatia dar vreu sa mai incerc sa alte metode alternative de aceea va cer sfatul!!!

Am o masina in leasing de care vreau sa scap sava pun in tema este vb de un SEAT LEON 1.6 16v model 25.12.2005 (obraznicii nu puteau sa scrie 2006) imi pare destul de complicat sa o dau la predare de leasing atat pt mine cat si pentru eventualul cumparator,de aceea pun deoparte aceasta varianta si ma gandesc la ce a mai ramas de facut.

BUYBACK....unde imi ofera o anumita suma.Acestia imi evalueaza masina si banii care i-am bagat in ea spre ex daca am platit 6000-7000 de euro la ea ei imi dau inpoi 4000-5000 euro max inapoi care de fapt nu ii primesc in mana ci se calculeaza drept avans pt o alta masina din parcul (spre ex) porche auto.Deci eu nu primesc banii in mana sa-mi cumpar BMW sau AUDI,TOYOTA etc.Sa zicem ca nu ar fi atat de rau dar trebuie iar sa-mi fac acte si aprobari de salarii etc mai bine OPERATIE

VARIANTA MEA de care nu stiu nici macar daca exista (iar aici intrati voi).Pot sa dau masina inpoi firmei de leasing???SA VAND MASINA FIRMEI DE LEASING???Daca da cam ce valoare mi se restituie??? ???......sau daca mai aveti alte idei!!!

MERCI ANTICIPAT!!!
Bodeacostin is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 13:20   #2
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Default Re: Cum Scap De Leasing

Pai nu poti sa vinzi masina firmei de leasing din simplul fapt ca masina apartine firmei de leasing. Prin leasing, tu platesti defapt o chirie pentru folosirea masinii, dar proprietar e firma de leasing...
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 20-02-07, 13:32   #3
Bodeacostin

Stage 2

Bodeacostin's Avatar

STRONG POINT!!!
Trebuia sa-mi dau seama!!!Deci nu as putea sa le-o dau inapoi cumva.....iar ei sa-mi dea o parte din ce-am platit la ea???
Old 20-02-07, 13:49   #4
Bodeacostin

Stage 2

Bodeacostin's Avatar

DACA MAI ARE CINEVA IDEE CUM SA SCAP DE MASINA!!!!Poate un buy back la care nu trebuie sa mai fac inca o data actele !!!
Old 27-02-07, 13:44   #5
cryo

Stage 4

cryo's Avatar

Member of:
[Honda]

oricum trebuie sa faci inca o data actele... buy-back-ul ar insemna cesionarea contractului de leasing in favoarea dealerului.

Ai incercat sa vorbesti cu firma de leasing, despre posibilitatile oferite? Dar nu te astepta la oferte prea bune, cel mai bine vei iesi tot daca o vinzi (a se citi predai contractul de leasing unui alt utilizator). O alta optiune ar fi: gasirea unui potential cumparator (care nu vrea leasing), inchiderea anticipata a contractului de leasing prin plata ratelor restante si eventual a unei penalizari, si predarea masinii noului utilizator. Din cate stiu, la predarea unui contract de leasing, exista posibilitatea ca noul utilizator sa incheie leasingul, achitand ce ramane de platit.

Calculele despre ce si cum, le obtii de la societatea de leasing, dupa care te intelegi cu cumparatorul asupra cheltuielilor care revin fiecaruia.
Old 27-02-07, 14:09   #6
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

ideea e ca nu ai cum sa iesi in castig din toata treaba asta ( in mod legal, si fara sa intri la puscarie..sau fara sa risti) ramane doar sa faci o predare de leasing..sau sa il platesti pana la capat
firmele de leasing , bancile, etc..au facute toate actele astfel incat ele sa nu piarda, apropae niciodata..si cand pierd...corecteaza imediat actele si ii sanctioneaza pe cei care au gresit..si fura in contiuare de la altii si acopera imediat paguba..
poti sa mergi pe treaba cu evaluarea si pierzi vreo 2000 euro, cum ai calculat si tu..sau poti sa faci o preluare de leasing..si acolo posibil sa pierzi un pic
dar daca vrei bani in mana..nu ai sa vezi ..de la firmele astea n-ai sa vezi
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 27-02-07, 14:22   #7
AlecsM
Dream Squad Member

Stage 5

AlecsM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by sebaaa View Post
ideea e ca nu ai cum sa iesi in castig din toata treaba asta ( in mod legal, si fara sa intri la puscarie..sau fara sa risti) ramane doar sa faci o predare de leasing..sau sa il platesti pana la capat
firmele de leasing , bancile, etc..au facute toate actele astfel incat ele sa nu piarda, apropae niciodata..si cand pierd...corecteaza imediat actele si ii sanctioneaza pe cei care au gresit..si fura in contiuare de la altii si acopera imediat paguba..
poti sa mergi pe treaba cu evaluarea si pierzi vreo 2000 euro, cum ai calculat si tu..sau poti sa faci o preluare de leasing..si acolo posibil sa pierzi un pic
dar daca vrei bani in mana..nu ai sa vezi ..de la firmele astea n-ai sa vezi
exagerezi si cu "puscaria" ....cuvinte c sperie omu ...
deci ...cea mai buna varianta pentru tine e sa gasesti p cineva sa preia contractul de leasing.... firma de leasing nu are dc sa nu accepte ...

a 2 a varianta e sa t intelegi cu firma respectiva ... depinde acum de oamenii d acolo ...sa pierzi ratele si sa iei doar avansul innapoi ...de exemplu am avut cazuri de acest gen si am fost intelegator cu clientii mei ...pt ca trebuie inteles omu knd nu mai are de unde nu tre' sa-i iei si pielea dupa el
Old 14-04-09, 14:33   #8
leu90

Stage 1

Am si eu o intrebare.Daca inchid leasingul inainte de termen(ex. cu 2 ani inainte) mai platesc dobanda la ratele pe care le achit anticipat?
leu90 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -