Salut baieti si fete!!!am o problema pe creier de care vreau sa scap am fost la doctor si mi-a recomandat operatia dar vreu sa mai incerc sa alte metode alternative
de aceea va cer sfatul!!!
Am o masina in leasing de care vreau sa scap sava pun in tema este vb de un SEAT LEON 1.6 16v model 25.12.2005 (obraznicii nu puteau sa scrie 2006) imi pare destul de complicat sa o dau la predare de leasing atat pt mine cat si pentru eventualul cumparator,de aceea pun deoparte aceasta varianta si ma gandesc la ce a mai ramas de facut.
BUYBACK....unde imi ofera o anumita suma.Acestia imi evalueaza masina si banii care i-am bagat in ea spre ex daca am platit 6000-7000 de euro la ea ei imi dau inpoi 4000-5000 euro max inapoi care de fapt nu ii primesc in mana ci se calculeaza drept avans pt o alta masina din parcul (spre ex) porche auto.Deci eu nu primesc banii in mana sa-mi cumpar BMW sau AUDI,TOYOTA etc.Sa zicem ca nu ar fi atat de rau dar trebuie iar sa-mi fac acte si aprobari de salarii etc mai bine OPERATIE
VARIANTA MEA de care nu stiu nici macar daca exista (iar aici intrati voi).Pot sa dau masina inpoi firmei de leasing???SA VAND MASINA FIRMEI DE LEASING???Daca da cam ce valoare mi se restituie??? ???......sau daca mai aveti alte idei!!!
MERCI ANTICIPAT!!!