Bun, sunt hotarat sa imi cumpar o masina in zilele ce urmeaza, si m-am gandit la modelele astea. Imi plac toate in egala masura, as cumpara pe oricare dintre ele, dar ma gandesc si la fiabilitate, costuri de intretinere, consum.
Bun, acum ce stiu eu..le luam pe rand
La Citroen C5(2009) ma gandeam la motorul de 2.0 Diesel de 140CP. Am vazut ca au pe aceasta masina si un motor de 1.6 Diesel de 110, dar cred ca nu este indeajuns. Cine detine aceasta masina, ce stiti despre fiabilitate? Revizii? Consum? Piese? Probleme?
Honda Acord 2008-2009
Am vazut ca majoritatea au motoarele 2.0 benzina 155cp sau 2.2 diesel. Sincer sa fiu nu ma incanta mai deloc dieselul de 2.2(imposit si rca ridicat), asa ca aici va cer parerea decat pentru varianta 2.0 de motorizare, si nu in ultimul rand despre masina. La fel, as vrea detalii de la posesori despre : fiablitatea masinii, fiablilitatea motorului, probleme care pot aparea, consumul motorului(in oras), preturi pentru piese...preturi revizii.
Mitsubishi Lancer (modelul nou)
Ce am vasut pe siteuri...Majoritatea pe care le-am gasit sunt cu motorul de 2.0Diesel de 160CP, 1.8 Benzina 143CP si 1.5 benzina 110CP. La fel va rog si in cazul asta...detalii de la posesori/cunoscatori despre aceste motoare consumuri s.a.m.d; despre masina in general...fiabilitate, preturi revizii, preturi pentru piese de schimb.
Si nu in ultimul rand, mi-a placut foarte mult si Honda Civic, care uimitor la sh este la acelasi pret ca si Honda Accord.
Ce am vazut la Civic este ca majoritatea au motorul de 1.8 de 140CP...
Eu cam la astea m-am orientat in bugetul meu.
Acum ce ma intereseaza cel mai mult, consumul sa nu de paseasca 12 in oras, nici iarna nici vara, nici cu A/C s.a.m.d. Asa ca va rog, cei care stiti, sa imi spuneti ce masini/variante de motoarizare trebuie sa exclud din lista de mai sus.
Ah...si inca o ultima intrebare. Merita sa cumpar masini aduse din germania, cu riscul ca aceste masini sa aiba mai multi KM decat arata in bord? Sau sa merg pe cele cumparate de aici din Romania.
Daca mai aveti si alte idei in acesti bani, sunt deschis la pareri, DAR VA ROG CU ARGUMENTE.(stiu ca ar mai fi Ford Mondeo, VW Passat(sincer nu prea ma incanta), Alfa Romeo 159, Lancia Delta.
Multumesc mult in avans si astept raspunsurile voastre cu nerabdare!!