Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 19-09-12, 17:29   #1
h3x

Stock

Question Sfaturi inmatriculare autoturism primit...cadou

Salutare tuturor! Am si eu o mica dilema birocratica, daca ii pot spune asa. Am luat acum o luna si un pic permisul si acum urmeaza sa imi iau si masina. Mai precis o cumpara ai mei, care locuiesc in Germania si au de gand sa mi-o trimita in tara cu cineva. Acum intrebarea mea este, daca ai mei o cumpara pe numele lor (al mamei sau al tatalui) si mi-o trimit ca pe un fel de "cadou", eu ce pasi trebuie sa urmez pentru a o putea inmatricula aici in Ro pe numele meu? Este nevoie sa vina cel pe numele caruia a fost cumparata masina sa urmeze procedurile legale? Va rog sa ma ajutati cu un sfat ceva. Va multumesc anticipat.
h3x is offline   Reply With Quote
Old 21-09-12, 18:32   #2
Livius_27

Stage 2

Default Re: Sfaturi inmatriculare autoturism primit...cadou

Iti face tie un contract de vanzare-cumparare,sunt modele pe internet gramada,preferabil sa il faca dupa model german..Si pe baza lui ti-o inmatriculezi in tara.In el poate sa treaca orice suma,nu conteaza cu nimic suma din contract..
Eu la masina mea am contract din austria completat de mana dupa un model scos la imprimanta.
Livius_27 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -