Pentru inceput voi mentiona ca bugetul pentru achizitionarea unei masini este de aproximativ 10.000 Euro. De asemenea trebuie mentionat si faptul ca am doar 18 ani si aceasta va fi prima mea masina.
Personal imi place enorm BMW seria 3 (E90), dar si audi A4 (b7). Problema este aceea ca doresc o masina care sa nu necesite alte investitii majore pe termen lung, deci o masina fiabila.
1. Mi-ar placea sa stiu care dintre cele doua modele are costuri de intretinere mai mici.
2. Daca se poate, v-as ruga sa imi dati ceva informatii despre motorizari, ce imi recomandati in cazul in care voi parcurge maxim 30k km in cazul in care masina va fi condusa si de tatal meu. In caz contrar , daca o voi conduce doar eu, masina va parcurge maxim 15k km pe an.
3. Care dintre cele doua masini este mai potrivita pentru un incepator?
Am sanse sa gasesc o masina bine intretinuta care sa se incadreze in aceasta suma de bani, respectiv 10k euro?
Trebuie mentionat faptul ca NU ma intereseaza in mod deosebit sportivitatea masinii, vreau doar o masina care sa fie usor de intretinut, preferabil audi sau bmw.
Daca aveti bunavointa as dori sa imi dati ceva sfaturi in privinta achizitionarii unei masini. Sunt deschis sa primesc sfaturi si despre alte marci\modele , dar nu hatchback.
Sincer as opta pentru bmw pentru ca imi place in mod deosebit aspectul masinii, dar in ceea ce priveste interiorul pot spune ca ma atrage mai mult audi. Din ce am citit pe forumuri ( nu foarte mult cei drept) modelul acesta de la bmw are o motorizare foarte buna si consuma putin, dar as dori sa stiu daca are ceva probleme majore care apar in timp, gen pica des injectoarele sau pompa sau etc.....
Eu m-am gandit putin si la Octavia 2 VRS modelul sport sau Ford Mondeo, dar acestea sunt pe planul 2.
Multumesc anticipat !!