Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 10-09-12, 00:47   #1
marioo art

Stage 2

Default Sfat achizitie . 2000 Euro .

salut ! intr-o saptamana o sa fac 16 ani . parintii mei dispun de 2000 de euro sa imi iau o masina pentru 16 ani . vreau sa stiu niste pareri despre microcar-urile astea , in general masinile de 16 ani ? am vazut ca la subcategoria asta intra si Fiat 500 doar ca problema este, ma gandesc eu ca este foarte veche. am vazut ceva modele pe un site italian de masini cat de cat ok . se mai gasesc piese pt fiat 500 ? m-am gandit sa imi iau un atv de 350cc dar nu cred ca se incadreaza la subcategoria b1 , iar scuterele nu prea ma incanta decat daca ar fi ceva cu motor de 125cc . daca este vorba sa imi iau atv sau scuter nu vreau sa dau mai mult de 1000-1200 E . Chestia care ma determina sa iau o masina este faptul ca scoala mea este destul de departe de casa iar ideea cu atv-ul si scuterul nu prea ma incanta dar nici nu vreua sa dau o groaza de bani pe o masina de 2 bani . Am cautat ceva masinute si am vazut ca preturile variaza intre 1500-2000 euro iar pe site-urile din germania nu am gasit un anunt cat de cat nou , pretul masinutelor fiind mai scumpe decat la noi . Stiu ca s-a mai discutat poate de 1000 de ori pe subiectul asta dar vreau sa primesc raspunsuri la intrebarea mea . Multumesc !
marioo art is offline   Reply With Quote
Old 11-09-12, 18:53   #2
Laptiucu

Stage 5

Default Re: Sfat achizitie . 2000 Euro .

Microcarurile ar fi cea mai ok varianta ~ 2000 euro DAR piesele sunt enorm de scumpe.
Laptiucu is offline   Reply With Quote
Old 11-09-12, 22:38   #3
Livius_27

Stage 2

Default Re: Sfat achizitie . 2000 Euro .

Vezi ca pe drumul dintre Timisoara si Caransebes (pe Recas,nu pe Buzias),pe langa Lugoj avea un baiat afara vreo 3 Aixam-uri.Nu cred ca le-a dat ...Acum 1 luna le-am vazut eu cand am trecut pe acolo.Intr-o saptamana am facut drumul de vreo 4-5 ori si tot timpul le vedeam acolo,dar numai retin exact unde...
Livius_27 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -